Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 14 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Doctorul Constantin Voichitoiu a fost condus pe ultimul drum

Doctorul Constantin Voichitoiu a fost condus, ieri, pe ultimul drum de sute de nemteni îndurerati de disparitia sa prematura.
Dupa slujba religioasa care a fost oficiata la biserica veche din cartierul Precista, de un sobor de patru preoti, cortegiul funerar a pornit catre Cimitirul Eternitatea, corpul neînsufletit al defunctului fiind înmormîntat în cavoul familiei.
Sutele de flori si zecile de coroane, care au fost aduse în semn de omagiu si de pretuire pentru cel care a fost doctorul Constantin Voichitoiu, au acoperit aproape în totalitate sicriul, carul mortuar si înca o masina.
În afara de membrii familiei si rude, au venit sa îsi exprime compasiunea si sa îl petreaca pe ultimul drum sute de persoane care, de-a lungul vietii, l-au cunoscut si l-au stimat pe doctorul Constantin Voichitoiu - prieteni, medici care sînt sau au fost în activitate la Spitalul Judetean de Urgenta Neamt si la alte unitati sanitare din judet, procurori, judecatori, avocati, politisti si alti colaboratori. Cortegiului funerar i s-au alaturat vecini, cunostinte si fosti pacienti pe care i-a tratat în vremea în care a fost medic la dispensarul din Zanesti, unde si-a început activitatea. Asa cum era de asteptat, au fost prezenti in corpore toti actualii si fostii angajati ai Serviciului Medicina Legala Neamt.
Medicul legist Constantin Voichitoiu a decedat duminica seara, 10 septembrie, în urma unui infarct miocardic, produs pe fondul unui puseu de hipertensiune. Tragedia s-a întîmplat seara, în jurul orei 19, între momentul în care a sesizat starea de criza si cel al marii treceri scurgîndu-se foarte putin timp. Raspunzînd cu maxima viteza solicitarii venite din partea familiei, echipajul medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Neamt, care s-a deplasat la domiciliul din Dobreni al familiei Voichitoiu, s-a chinuit în zadar sa faca manevre de resuscitare. Inima bolnavului nu a mai pornit. Moartea doctorului Constantin Voichitoiu a socat multa lume, dar mai ales familia, care nu stia ca acesta sa aiba probleme cardiace majore, în schimb stia, de ceva vreme, ca este hipertensiv.
Pe 24 octombrie, cunoscutul medic legist ar fi împlinit 69 de ani.
Era originar din Gorj, din comuna Saulesti, dar a ajuns si a ramas în Neamt, pentru ca i-au placut locurile si oamenii, dupa cum el însusi spunea. Din cei peste 40 de ani de activitate, mai bine de 30 a lucrat la medic legist. Stagiatura si începuturile profesiei de medic le-a trait la Dispensarul din Zanesti. În ultimii ani de activitate, a fost sef al Serviciului Medicina Legala Neamt si director al celei mai mari unitati sanitare din judet.

Articol afisat de 1790 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L. ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective