Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, nimic în derby-ul retrogradãrii

Ceahlãul, nimic în derby-ul retrogradãrii

• U Urziceni - Ceahlãul 2-0 (0-0) • au marcat Bilasco ('23) si Stancu ('68) • pietrenii au tras doar douã suturi pe poartã în jocul de ieri •

Ceahlãul nu a jucat nimic în meciul suferintei de la Urziceni, cu Unirea, si a pierdut cu 0-2. Pentru gazde au marcat Bilasco ('23) si Stancu ('68). Unirea a meritat victoria pentru cã a jucat cu mai multã determinare si pentru cã a încercat sã construiascã mai mult. De cealaltã parte, nici unul dintre jucãtorii lui Florin Marin nu a iesit în evidentã. Unul dintre cei mai slabi galben-negri a fost mijlocasul Dejan Rusmir, alãturi de Murgan. Cei doi mijlocasi centrali au fost depãsiti fãrã mari probleme de adversari si, astfel, Unirea a avut destule mingi utile în ofensivã. Atacurile echipei lui Dan Petrescu s-au îndreptat spre pãrtile laterale, acolo unde Pãduretu si Constantin au fãcut cam ce am vrut. Dacã vîrfurile nemtene s-au zbãtut pentru cîteva mingi aruncate „la bãtaie“, fundasii au fost depãsiti, Goian si Forminte fiind coautori la golurile Unirii.
Cei care au atacat mai mult în debutul primei reprize au fost ialomitenii, iar în minutul 8 Goian l-a blocat în 8 metri pe Stancu. În minutul 18, Epaminonda Nicu a trecut pe lîngã deschiderea scorului, însã sutul sãu din interiorul careului a fost mult peste poartã, pentru ca dupã un minut Stelea sã prindã în fata lui Forminte la un corner al oaspetilor. 1-0 s-a fãcut în minutul 24, cînd Pãduretu a centrat de pe dreapta, Stancu a trimis pentru Bilasco, iar sutul acestuia din 12 metri s-a oprit sub barã. A fost faza la care Goian a sãrit pe sub minge si i-a usurat misiunea lui Stancu. Ceahlãul a echilibrat apoi jocul, dar ratãrile au privat echipa de un egal la pauzã. Mai întîi, Vrãjitoarea a centrat de pe stînga, Dobre a retrimis în fata portii, iar Rusmir ('36) a fost blocat în ultimul moment de Galamaz. Acelasi Vrãjitoarea a cîstigat un duel cu Rohat si a sutat apoi din 20 de metri, pentru interventia salutarã a lui Stelea. Pînã la pauzã s-au mai consemnat doar suturile de la distantã ale lui Murgan ('41) si Haciatrian ('44).
Repriza secundã a început în nota de dominare a gazdelor, Stancu, Bordeanu si Epaminonda Nicu sutînd peste poartã. În minutul 61, în careul gazdelor, Rohat a ridicat piciorul la o centrare la care Rusmir a vrut sã devieze cu capul, dar Balaj nu a dictat nimic.
Cum Ceahlãul nu a mai legat nimic în partea a doua a jocului, golul doi al gazdelor a venit normal. Rusmir a gresit la mijlocul terenului, a pierdut mingea usor, iar un jucãtor al Unirii a trimis în adîncime pentru Stancu. Forminte „a zburat“ pe lîngã balon, iar Stancu a marcat fãrã probleme. Urmãtorul meci al Ceahlãului va fi vineri, 16 martie, de la ora 20, cînd la Piatra Neamt va veni Farul Constanta.
FOTO: Rusmir, „mîna moartã“ de la mijlocul terenului

Articol afisat de 1575 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective