Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 14 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

ATAC MAFIOT

• Bogdan Ciprian Mares a sustinut cã a fost bãtut, jefuit si dezbrãcat în pielea goalã, pentru a fi „bãgat la beci“ • fapta s-ar fi petrecut la finele sãptãmînii trecute, în spatele unei discoteci romascane • motivul atacului ar fi fost zvonurile cã tînãrul ar fi primit despã-gubiri de 100.000 de euro • Politia sus-tine cã... nu l-a gãsit pe reclamant, iar acesta cã „s-a plîns în altã parte“ •

Romascanul implicat în scandalul tentativei de rãpire a Victoriei Beckham a sustinut cã, la finele sãptãmînii trecute, a fost victima unui atac mafiot din partea unor asa-zisi „recuperatori“, dupã o altercatie petrecutã la o discotecã romascanã. Bogdan Ciprian Mares, în vîrstã de 26 de ani, a declarat cã motivul atacului a fost faptul cã „s-a auzit“ în oras cã ar fi primit 100.000 de euro pentru cã a fost acuzat pe nedrept. Tînãrul a povestit cã, în noaptea de sîmbãtã spre duminicã, 10 spre 11 martie, a fost agresat de niste persoane a cãror identitate nu a vrut s-o facã publicã, cel putin deocamdatã. Acesta se teme cã îi va fi pusã viata în pericol dacã „vorbeste prea multe“ despre atacatori, deoarece îi crede niste oameni extrem de periculosi. Mai mult, victima, care a spus cã a scãpat in-extremis de interlopi, fugind în pielea goalã din fata beciului în care urma sã fie bãgatã, a afirmat cã nu a fãcut plîngere la Politia Roman ci, „în altã parte“, fiind de pãrere cã acest caz va fi elucidat în cîteva zile. „S-a publicat în ziar cã eu iau vreo 100.000 de euro. «Au pus ochii pe mine», m-au tras de-o parte si m-au controlat prin buzunare. Patronul de acolo stãtea si se uita. Era ca un fel de «arbitru», deci îi stia. Nu am depus pîngere la Politie, dar a «luat» altcineva cazul, m-am dus în altã parte, pentru cã la Roman «nu e bunã treaba». Stiu cine m-a bãtut, însã nu pot spune, deocamdatã. Sînt un fel de recuperatori. Desi nu aveam datorii, au venit dupã mine, dupã bani. Nu-mi explic atacul decît cã erau în «foame» de bani. Eram însotit de douã tinere, dar care nu au avut nimic de suferit. Nu a venit Politia, nici la discotecã, nici la spital, cît am stat acolo.
M-au tras în spatele discotecii si au încercat sã mã bage într-un beci, dar am scãpat. ÃŽn pielea goalã am fugit. M-am interesat cine sînt, însã nu pot sã zic, cã poate «dau mai rãu de belea»“, a declarat Bogdan Ciprian Mares. Tînãrul s-a prezentat la Centrul de Primire Urgente (CPU) sîmbãtã noaptea, în jurul orei 23, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial si traumatism toracic. Surse din cadrul institutiei sanitare au declarat cã, la scurt timp dupã ce pacientul s-a prezentat la CPU, o tînãrã s-a interesat de starea acestuia. „Tînãrul a relatat cã, în noaptea respectivã, a fost la o discotecã din Roman, împreunã cu douã prietene. A spus cã i-au fost luati 400 de euro, cã ar fi iesit din discotecã si cã a fost agresat de un bodyguard. A fost retinut la CPU pînã la ora 2, cînd a fugit fãrã sã anunte personalul medical de serviciu“, au precizat surse din cadrul spitalului.
Pe de altã parte, reprezentantii Politiei au afirmat cã... nu au reusit, încã, sã îl gãseascã pe acest tînãr. „ÃŽn noaptea respectivã am fost înstiintati despre producerea acestui incident, de cãtre cadrele Spitalului Municipal Roman. Victima, însã, a pãrãsit institutia sanitarã, astfel încît nu a putut fi gãsitã, desi a fost cãutatã pe acasã. Probabil, ar fi vorba numai despre o infractiune de loviri si alte violente, noi nu am auzit despre alte fapte, de gen jaf sau tentativã de sechestrare. Oricum, îl vom gãsi, pentru ca sã aflãm dacã doreste sau nu sã facã plîngere“, a declarat inspector Cãtãlina Bãdeanu, ofiter de relatii publice în cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt.
Reamintim cã romascanul a fost acuzat cã ar fi plãnuit rãpirea Victoriei Beckham, sotia cunoscutului fotbalist britanic David Beckham. Acesta s-a dovedit a fi, în cele din urmã, victima unei înscenãri puse la cale de un ziarist colaborator al unui tabloid britanic. ÃŽn urma întregului scandal si a proceselor derulate în Anglia, Bogdan Ciprian Mares nu s-a ales, deocamdatã, cu nimic, în afarã de faimã si scuze publice, întrucît justitia englezã i-a respins solicitarea de daune morale de la ziarul „News of the World“. Abia recent situatia s-a schimbat în beneficiul romascanului, deoarece, dupã aproape cinci ani, ziarul respectiv a recunoscut cã toatã povestea a fost o inventie. „News Group“, însã, fost de acord sã facã o donatie pentru o organizatie caritabilã, la libera alegere a romascanului si sã acopere partial cheltuielile de judecatã.

Articol afisat de 1949 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Monica ROMAN)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective