Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 14 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Radu Doicaru, pe tusã timp de sase sãptãmîni

Radu Doicaru, pe tusã timp de sase sãptãmîni

Radu Doicaru va face tusa timp de sase sãptãmîni la Ceahlãul si nu din cauza faptului cã nu se aflã în gratiile antrenorului Florin Marin, ci din cauza unei operatii suportate la finalul sãptãmînii trecute. Fotbalistul nu s-a mai antrenat cu echipa dupã jocul de la Cluj Napoca, iar vineri a fost programat pentru o interventie chirugicalã la genunchiul piciorului drept. Pauza recomandatã în urma unei astfel de operatii: aproape sase sãptãmîni. „Dupã jocul cu CFR am simtit o durere mai puternicã decît în alte rînduri si nu am mai putut flexa piciorul. ÃŽn ultimele 3-4 luni am mai avut probleme, dar am trecut peste ele. Acum însã nu mai puteam de durere. Aveam un chist, format în urma loviturilor primite la meciuri, care îmi afecta cartilagiul la rotulã. Locul a fost curãtat si acum astept sã încep recuperarea. Pot spune cã este o interventie chirurgicalã usoarã, dar necesarã“, a declarat atacantul Radu Doircaru. Jucãtorul regretã cã nu este alãturi de colegi în tentativa Ceahlãului de a scãpa de retrogradare. „ÃŽmi pare rãu, pentru cã vroiam sã fiu la muncã si sã ne luptãm pentru evitarea retrogradãrii. Cred în forta echipei si în puterea de luptã a colegilor si sper din tot sufletul ca dupã cele douã meciuri de pe propriul teren cu Farul si FC National sã avem alte sase puncte în plus“, a mai spus Doicaru. ÃŽn aceste conditii, pentru perioada urmãtoare, Florin Marin va avea la dispozitie doar trei vîrfuri veritabile: Mircea Ilie, Bogdan Vrãjitoarea si Daniel Costescu. Sezonul 2006-2007 a început bine pentru atacantul pietrean, care a marcat golul victoriei în jocul cu Gloria Bistrita, iar în prima etapã din 2007 a scos lovitura de pedeapsã din care Ceahlãul a egalat la Cluj Napoca. Tot el este autorul golului singurei victorii pietrene în deplasare în Liga I, 1-0 la Farul Constanta.
Dacã din lotul echipei pietrene va lipsi de acum Doicaru, nu acelasi lucru se poate spune despre Marian Puricã. Acesta a reintrat în programul normal al echipei si se pregãteste, de la începutul sãptãmînii, alãturi de colegii sãi. El a fost accidentat o perioadã îndelungatã, în toamnã, a jucat în partida cu Politehnica Iasi (0-4), dar în cantonamentul din Antalya accidentarea a recidivat. În cazul sãu a fost vorba despre o rupturã muscularã, în jocul de la Caracal, cu Universitatea Craiova. Puricã a fãcut în ultimele sãptãmîni numai antrenamente fizice, dar ar putea prinde lotul de 18 pentru meciul de vineri seara, de la ora 20, cu Farul Constanta. Un alt jucãtor care s-a antrenat normal luni si marti a fost Adrian Iencsi, care a lipsit la Urziceni, însã nu acelasi lucru se poate spune de Bãnutã, jucãtor ce va lipsi si pentru jocul din etapa a XXIII-a.

Articol afisat de 1578 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective