Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 14 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Tragedie dupã botez

• un sugar a decedat în pat, lîngã mama sa • tragedia s-a petrecut la o zi dupã botez • cea care a constatat moartea a fost chiar mama micutului • medico legal, s-a stabilit cã decesul a fost provocat de o pneomonie interstitialã •

Un sugar în vîrstã de 40 de zile, din satul Curechistea, comuna Grumãzesti, a fost gãsit decedat de cãtre pãrintii sãi luni, 12 martie, la ora 6 dimineata. Tragedia a socat pe toatã lumea, mai ales cã bebelusul era sãnãtos si doar cu o zi înainte fusese botezat, conform datinii crestine. Micutul dormea în acelasi pat cu mama sa si cu un frãtior în vîrstã de un an. Peste noapte, bebelusul a fost alãptat, nu s-a petrecut nimic care sã prevesteascã nenorocirea. Spre dimineatã, mama s-a trezit si, cînd a încercat sã-l apropie de ea, a simtit cã pielea copilului era rece. Socatã, femeia a realizat cã sugarul era mort si si-a alertat sotul, Constantin V., de 23 de ani. Au sunat la dispeceratul 112, iar pe aceastã cale au fost sesizati lucrãtorii postului de Politie din Grumãzesti care s-au deplasat la fata locului.
Spre dimineatã, mama s-a trezit si, cînd a încercat sã-l apropie de ea, a simtit cã pielea copilului era rece. Socatã, femeia a realizat cã sugarul era mort si si-a alertat sotul, Constantin V., de 23 de ani. Au sunat la dispeceratul 112, iar pe aceastã cale au fost sesizati lucrãtorii postului de Politie din Grumãzesti care s-au deplasat la fata locului.
Pe corpul micutului nu erau prezente urme de violentã, nefiind suspiciuni de sãvîrsire a unor infractiuni în acest caz, cu atît mai mult cu cît pãrintii erau oameni la locul lor si îsi îngrijeau copiii cu toatã dragostea. Necropsia efectuatã de cadrele medicale ale Serviciului Medicinã Legalã Neamt a relevat cã micutul era bolnav de pneumonie interstitialã. Medicii spun cã în cazul unui copil atît de mic este posibil ca pneumonia sã se manifeste initial cu simptome mai putin vizibile si, în scurt timp, sã se agraveze si sã ducã la deces. În cazul de fatã, se pare cã boala s-a manifestat foarte agresiv si l-a rãpus cu usurintã, pe fondul unui organism cu o constitutie fragilã, micutul fiind nãscut prematur si nereusind sã recupereze foarte bine din greutate.

Articol afisat de 1787 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(R. AANEI, L. ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective