Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 2 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Gãinari la furat cu Volkswagen-ul

• autorii unui furt de gãini au fost prinsi în timp record de politisti • infractorii transportau pãsãrile cu un autoturism Volkswagen •

Cinci persoane din Piatra Neamt sînt cercetate sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, dupã ce au fost prinse de politisti în timp ce transportau trei gãini, pe care le furaserã cu un autoturism Volkswagen. Sîmbãtã, în jurul orei 12.45, politistii din Hangu au fost sesizati telefonic de Luminita A., de 49 de ani, din localitate, despre faptul cã, în jurul orei 12.30, persoane necunoscute i-au furat din curtea locuintei 3 gãini. Femeia le-a mai spus oamenilor legii cã hotii au pãrãsit locul faptei cu un autoturism. Imediat a fost declansatã actiunea „Nãvodul“, autoturismul în care se aflau hotii fiind depistat în satul Buhalnita. La volanul masinii se afla Mustafa C., de 48 de ani, însotit de Iosif L., de 33 de ani, A. V., de 14 ani, A.M., de 11 ani si Didina T., de 49 de ani, cu totii din Piatra Neamt. Cercetãrile au arãtat cã Didina T. a intrat în curtea Luminitei A. si a furat cele trei gãini. Pãsãrile au fost gãsite în portbagajul autoturismului. Celor cinci indivizi le-au fost întocmite dosare penale, urmînd sã se stabileascã clar rolul fiecãruia în comiterea infractiunii de furt calificat.
Pe lîngã furtul de pãsãri, de la Hangu, politistii nemteni au rezolvat altele patru, fapte înregistrate în ultimele trei zile în judetul nostru. În noaptea de 28 spre 29 aprilie, în jurul orei 2, o patrulã a Politiei Piatra Neamt, care se afla pe bulevardul Republicii, l-a depistat pe Mihai S., de 32 de ani, din localitate, care furase, în jurul orei 1, suma de 212 lei de la fratele sãu, Alexandru S., în timp ce acesta se afla în baia locuintei lor comune. Autorului i-a fost întocmit dosar penal. Duminicã, în jurul orei 5.20, o patrulã de Politie l-a depistat, pe strada Eroilor, din Piatra Neamt, pe D. M., de 15 ani, din localitate, care avea asupra lui o pereche de blugi bãrbãtesti si douã tricouri, bunuri pe care le furase de pe o sîrmã din fata unui bloc.
Tot duminicã, dar în jurul orei 14.15, o altã patrulã de Politie l-a prins, pe strada D. Leonida, pe Farãmitã T., de 38 de ani, din localitate, care transporta un capac din fontã, pe care îl sustrãsese de la o societate comercialã cu punct de lucru în Piata Sf. Gheorghe. Prejudiciul, în valoare de 230 lei, a fost recuperat, iar autorul s-a ales cu un dosar penal.
Ultimul furt, din seria celor cinci, s-a întregistrat luni, 30 aprilie, într-un magazin din Roman. Paznicii magazinului l-au prins pe Constantin B., din localitate, care îsi însusise douã sticle de coniac si o pungã de cafea, prejudiciul fiind de 46,46 lei. Hotul a fost predat politistilor care i-au întocmit un dosar penal, iar prejudiciul a fost recuperat integral si predat pãrtii vãtãmate.

Articol afisat de 1710 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective