Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sanatate 2 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Luptã strînsã pentru sefia Obstetricii

• medicii Georgeta Vintea si Romulus Caranfil, care îsi disputã postul de conducere al acestei sectii, se aflã la egalitate • doctorita Vintea si-a declarat intentia de a contesta nota obtinutã la tezã • în cazul în care va obtine punctaj mai mare, doctor Vintea va deveni sefa Obstetricii din Spitalul Judetean •

Lupta pentru adjudecarea postului de conducere a sectiei Obstetricã din cadrul Spitalului Judetean de Urgentã Neamt este foarte strînsã. Dupã cele trei etape ale concursului organizat pentru ocuparea acestei functii de conducere, cei doi candidati care îsi disputã calitatea de medic sef al respectivei sectii, doctorii Georgeta Vintea si Romulus Caranfil, se aflã la egalitate. Dupã proba de sutinere a proiectelor de management care s-a desfãsurat pe 25 aprilie, cei doi medici au trecut prin proba scrisã - pe 26 aprilie, si cea clinicã, pe 27 aprilie. Potrivit precizãrilor fãcute de cãtre doctorul Stelian Ghitã, managerul celei mai mari unitãti sanitare din judet, situatia se va decide în urma reanalizãrii tezelor, în cazul în care vor exista contestatii. „Dacã vreunul dintre cei doi medici face contestatie si, în urma recorectãrii tezelor, unul obtine notã mai mare, atunci lucrurile sînt clare. Dacã nici unul dintre medici nu depune contestatie, atunci nu existã altã solutie decît aceea de a se organiza încã o datã concurs pentru postul de sef de sectie la Obstetricã“, a precizat doctorul Stelian Ghitã, managerul Spitalului Judetean Neamt. Potrivit unei surse neoficiale, doctor Vintea si-a declarat intentia de a contesta nota tezei sustinute. Cum de vineri pînã astãzi la secretariatul Spitalului Judetean nu s-a lucrat, contestatia nu a putut fi depusã.
Dacã în privinta sefiei Obstetricii lucrurile sînt încã tulburi, foarte clar este cã noul sef de sectie al Neurologiei este doctor Vanda Pop, care a sustinut vineri, 27 aprilie, proba scrisã si pe cea clinicã. Doctorita Pop a promovat examenul sustinut cu nota 10.
Planificatã initial pentru luni, 30 aprilie, zi declaratã nelucrãtoare de cãtre Guvernul României, sustinerea probei scrise si a celei clinice pentru sefia sectiei Pediatrie a fost reprogramatã pentru luni, 7 mai. Singurul medic care aspirã la conducerea acestei sectii si s-a înscris la concurs este Suzana Constantinescu, în activitate acum la sectia Neonatologie a celei mai mari unitãti sanitare din judet.
Data de 3 mai este consacratã celor douã probe de concurs pentru ocuparea postului de conducere al sectiei Hemodializã, iar pe 8 mai se va desfãsura concursul pentru sectia Medicinã Internã.
Singurul candidat la conducerea sectiei Hemodializã, înscris la concurs, este doctor Carmen Turcea, dupã cum pentru Medicinã Internã, singurul intrat în concurs este doctorul George Bararu.
Reamintim cã la Spitalul Judetean de Urgentã Neamt, conducerea institutiei a scos la concurs postul de medic sef al sectiilor Medicinã Internã, Hemodializã, Neurologie, Pediatrie, Obstetricã.
Cei sase medici din cadrul Spitalului Judetean de Urgentã Neamt, intrati în concurs pentru sefia celor cinci dintre sectii, au sustinut odatã prima probã, respectiv prezentarea proiectului de management. Potrivit precizãrilor fãcute de cãtre doctorul Stelian Ghitã, managerul celei mai mari unitãti sanitare din judet, toti candidatii au prezentat în fata Comitetului Director proiecte de management foarte interesante si de mare tinutã, doi dintre medici obtinînd nota maximã.

Articol afisat de 1822 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Lãcrãmioara ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective