Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 2 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
La Cotroceni cîntã consensul

La Cotroceni cîntã consensul

Numerologia dupã Bãsescu ne relevã cã „322“ este numãr rãu.
Animalul politic, fiara politicã Bãsescu ne spune cã semnul rãului este „322“ care coboarã din Apocalipsã, ocupînd locul lui „666“ dupã Evanghelia lui Traian. Pe 23 aprilie, de Sfîntul Gheorghe, Traian Bãsescu, cãlare pe PD, a pornit cruciada împotriva Balaurului vopsit în portocaliu, care nu are de gînd sã se lase nici mãcar cãlcat pe coadã, darmite împuns între coaste. Asta dupã ce pe 20 aprilie, ziua de nastere a lui Adolf Hitler, Curtea Constitutionalã a validat corectitudinea suspendãrii lui Traian Bãsescu din functia de presedinte.
ÃŽn ziua de sîmbãtã 21 aprilie, Traian Bãsescu s-a prezentat la baia de multime din Piata Universitãtii, convocatã prin SMS-uri, unde „reprezentantii“ populatiei l-au primit entuziast, uitînd cã la mineriada din 13-15 iunie 1990 acesta a contribuit din plin, ca slujbas la Ministerul Transporturilor, dirijînd trenurile cu mineri spre Bucuresti.
În Piata Universitãtii, populatia cu telemobil a fost chematã la o nouã revolutie, fapt pentru care Theodor Stolojan vîntura de zor steagul, prin a cãrui gaurã decembristã i se itea din cînd în cînd chipul transfigurat de bucurie, la gîndul reluãrii mitingurilor de altãdatã.
De abia ajuns la Cotroceni în posturã de interimar, Nicolae Vãcãroiu a si stabilit un nou record democratic în România. ÃŽn mai putin de o sãptãmînã, presedintele interimar Nicolae Vãcãroiu a invitat TOATE partidele (toate, adicã inclusiv partidele de opozitie), pentru a discuta cu totii problemele României, ceea ce nu a reusit sã facã în doi ani si patru luni presedintele „tuturor românilor“, Traian Bãsescu. Recursul la „presedintele jucãtor“ Bãsescu s-a dovedit a fi „presedintele normalitãtii“ Vãcãroiu.
Este foarte posibil ca populatia reprezentatã de cei 322 de parlamentari „solutia rea“ sã aibã sansa de a fi mult mai relaxatã decît populatia reprezentatã de cei 108 parlamentari „solutia idealã“, odatã cu instalarea normalitãtii la Cotroceni. Ceea ce ne scapã multora este mesajul duplicitar în care se scaldã Bãsescu, cînd pe de o parte ne spune cã este presedintele întregului popor si are sprijinul lui total, iar pe de altã parte ne roagã, aproape în genunchi, sã iesim mãcar 9 milioane la vot pentru a nu-l „lãsa sã fie slab“ si care sã-i asigure imaginea de „fiu iubit al poporului“.

Puterea magicã a lui „7“

Cînd Traian Bãsescu era la Cotroceni, Partidul Democrat se cãlca în picioare pe scãrile palatului si pe covorul rosu, pentru a participa la fel de fel de suete declarate pompos „probleme de stat“.
Dar, de cînd interimarul Vãcãroiu a venit la Cotroceni, suetele au fost înlocuite cu „dezbateri despre problemele reale ale României“ si pentru mizeria asta PD nu mai calcã pe acolo.
S-a ajuns ca PD, nesituîndu-se nici de partea Puterii si nici de partea Opozitiei, impartial ca românul, postat „nici acolo, nici acolo“, sã pozeze ca reazem de nãdejde al lui Traian Bãsescu.
Demonizarea celor 322 de parlamentari, care au avut tot tupeul sã-l suspende, trimite la practici oculte, prin care se poate scãpa de vrãjmasi, înfingîndu-le ace în cap, ochi si inimã.
Nu am nici o retinere în a recunoaste cã fac parte din cei 322, si ca mine multii alti. Uitîndu-mã la acestia si la mine, nu pot sã înteleg de unde vine pornirea lui Bãsescu cu coruptia, tembelizarea si demonizarea celor 322.
Convertind majoritatea parlamentarã „322“ în semnul rãului, Traian Bãsescu pãseste inconstient pe terenul lunecos al mistificãrii. Dacã dovedeste o înclinatie ineditã spre studiul numerelor, pentru a afla cît de nefaste sînt, este bine ca Traian Bãsescu sã vadã si cealaltã fatã a lucrurilor. Numãrul „322“ face parte din numerele interesante, fiind multiplu de 7, iar suma cifrelor care îl compun dã tot 7.
ÃŽn antichitate, se spunea cã numãrul 7 are o putere magicã, minunile lumii au fost 7, tot 7 este considerat „numãr medical“ în sistemul lui Pitagora, 7 sînt zilele sãptãmînii, iar în a 7-a zi Domnul s-a odihnit. Ce este drept, existã si cele 7 pãcate si aici nu putem sã nu precizãm cã din cele 19 capete de acuzare privind încãlcarea Constitutiei de cãtre Traian Bãsescu, 7 au fost cazuri de necontestat, catalogate ca nefiind „grave“ de Curtea Constitutionalã. Rãzboiul politic Bãsescu-Tãriceanu a polarizat clasa politicã, nu în jurul unui pachet de mãsuri necesare natiunii, ci în jurul unui pachet de nervi numit România.
În compensatie, pentru cã cei 322 parlamentari l-au suspendat pe Bãsescu, cei 108 care au ratat sansa aceasta pregãtesc în tainã suspendarea lui Vãcãroiu, pe motiv de exces de consens.

Articol afisat de 1509 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ioan Bivolaru, deputat PSD de Neamt)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective