Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Social 14 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Burse sociale Sensiblu pentru elevii de-a XII-a

• Compania Sensiblu acordã, lunar, o sutã de euro celor care merg la facultãtile de farmacie • de acesti bani pot beneficia si studentii merituosi, prinsi deja în program cînd erau în anul I de studiu •

Elevii nemteni de clasa a XII-a, care vor sã se specializeze în farmaceuticã, se pot înscrie, pînã luna viitoare, la Programul de Burse Sociale Sensiblu, lansat în anul 2005 de compania mentionatã în parteneriat cu organizatia Junior Achievement România si cu Ministerul Educatiei, Cercetãrii si Tineretului.
Programul se adreseazã elevilor care urmeazã cursurile liceelor din mai multe orase din tarã, printre care municipiile Piatra Neamt si Roman si orasele Bicaz si Tîrgu Neamt. Initiatorii îsi propun sã acorde sprijin financiar - pe durata efectuãrii studiilor - acelora dintre ei care vor fi admisi la Facultatea de Farmacie. Valoarea bursei sociale acordatã de cãtre Sensiblu în acest an este de 100 de euro pe lunã pentru fiecare participant. În anul scolar 2006-2007, au beneficiat de burse sociale 22 de studenti, printre care sînt si romascani. Ca sã fie beneficiari ai burselor Sensiblu în anul universitar 2007/2008, candidatii trebuie sã îndeplineascã urmãtoarele conditii: sã fie absolventi ai liceelor din cele patru localitãti din Neamt, în anul 2006 sau 2007; venitul mediu pe membru de familie sã fie mai mic sau egal cu salariul minim brut pe economie, stabilit în conformitate cu legile României si hotãrîrile de Guvern; candidatii trebuie sã fie declarati admisi si sã frecventeze cursurile Facultãtilor de Farmacie din cadrul institutiilor publice de învãtãmînt superior de pe teritoriul României.
Elevii care vor sã intre în acest program trebuie sã completeze un formular de înscriere si sã-l trimitã pînã la data de 15 iunie 2007, pe adresa: Junior Achievement România, strada G-ral Nicolae Dona, nr. 26, Sector 1, cod 010782, Bucuresti, cu mentiunea: „Pentru Programul de Burse Sensiblu“.
Conditiile pentru pãstrarea statutului de Bursier Sensiblu în anii II, III, IV, V sînt urmãtoarele: studentii trebuie sã provinã din rîndul celor care au primit Bursa Sociala Sensiblu în anul I de studiu, începînd cu anul universitar 2007/ 2008; sã obtinã la sfîrsitul fiecãrui an universitar o medie a notelor mai mare sau egalã cu 8,00; bursele se acordã doar pe perioada lunilor de studiu din timpul semestrelor universitare. Compania Sensiblu îsi rezervã dreptul de a cere acte doveditoare în privinta veniturilor pãrintilor sau a mediilor obtinute în facultate.

Articol afisat de 1616 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective