Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Iunie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

PLD invita tinerii politicieni la Cupa „Gheorghe Stefan“

• liberal-democratii organizeaza Cupa „Gheorghe Stefan“ la fotbal, pentru care se vor bate organizatiile de tineret ale partidelor • „am mers pe ideea a tot ce a facut domnul Gheorghe Stefan pentru sport de-a lungul anilor“, explica Vasile Pruteanu initiativa • primarul Gheorghe Stefan spune ca... e problema lor: „Daca ei vor, n-am nimic Ă®mpotriva, este strict problema lor“ •

Tinerii liberal-democrati nemteni au pus la cale o competitie sportiva la fotbal, pe care au denumit-o Cupa „Gheorghe Stefan“. Invitatii de participare au fost trimise la toate formatiunile politice dotate cu organizatie de tineret. „Va aducem la cunostinta ca Ă®n perioada 15 - 16 iunie 2007 Tineretul Liberal Democrat organizeaza «Cupa Gheorghe Stefan» la fotbal, pe stadionul Ceahlaul - teren sintetic. Echipele vor fi formate din 10 jucatori+1 portar, timpul de joc va fi de 25 de minute, iar pauza de 10 minute. Va rugam ca Ă®n cazul Ă®n care doriti sa participati sa ne transmiteti la numarul de fax 0233/214.214 pĂ®na la data de 9.06.2007 datele personale (data nasterii, CNP, serie si numar de buletin) ale jucatorilor ce constituie echipa - pentru verificare. ĂŽn cazul Ă®n care jucatorii nu sĂ®nt legitimati la partidul dumneavoastra, nu puteti participa la «Cupa Gheorghe Stefan». Prezenta echipelor se va face Ă®ncepĂ®nd cu ora 15 la terenul sintetic al Stadionului Ceahlaul Piatra Neamt“, se arata Ă®n invitatia transmisa tinerilor politicieni din judet. „Este o chestiune interesanta la care s-au angajat tinerii din organizatia noastra. AvĂ®nd Ă®n vedere tot ce a realizat domnul Gheorghe Stefan, cred ca aceasta cupa nu va supara pe nimeni. Am mers pe ideea a tot ce a facut domnul Gheorghe Stefan pentru sport de-a lungul anilor“, a explicat deputatul Vasile Pruteanu, presedintele PLD Neamt.
Despre noua competitie, primarul Gheorghe Stefan a declarat: „Este problema lor. N-am stiu de aceasta initiativa, acum aflu. Daca ei vor sa organizeze aceasta actiune, eu n-am nimic Ă®mpotriva, dar este strict problema lor. Nu stiu daca ma onoreaza sau nu, este actiunea lor“, a declarat primarul Gheorghe Stefan.
Doar astazi mai este la mijloc pĂ®na la finalizarea Ă®nscrierii Ă®n Cupa „Gheorghe Stefan“ la fotbal si sĂ®nt, deja, tineri politicieni ai judetului care au marsat la idee si s-au prezentat la sediul PLD cu echipa, cu CNP-urile, cu buletinele si carnetele de partid, ca sa-si dovedeasca orientarea politica. Tineretul democrat si cel social-democrat au confirmat participarea, Ă®nsa e posibil sa participe fara sefi. TSD - pentru ca Razvan Bobeanu are treaba la Oradea pe 15 - 16 iunie, iar TD - pentru ca Florin Andronache n-a mai dat pe la partid si habar n-avea daca a primit invitatie, ori ba. ĂŽn schimb, colegii lui de TD au fost primii cu echipa formata. CĂ®t despre alegerea numelui competitiei, cei doi sefi de organizatii n-au avut prea multe de spus. „Este alegerea organizatorilor. Nu vreau sa comentez numele acestei cupe. CĂ®nd a avut loc competitia organizata de Tineretul Social Democrat, am decis sa se intituleze Cupa TĂ®narului Politician, tocmai Ă®n ideea de a ne strĂ®nge la un loc fara sa ne luam unii de altii. Ei au onorat invitatia noastra, noi o sa le-o onoram la rĂ®ndul nostru“, a spus deputatul Razvan Bobeanu, presedinte TSD Neamt. „Ma abtin de la comentarii cu privire la numele acestei cupe de fotbal. E mai bine. Vom onora, Ă®nsa, invitatia, vom vorbi cu organizatorii pentru a pune la punct detaliile si asta este“, a spus si consilierul judetean Florin Andronache, presedintele Tineretului Democrat din Neamt.

Articol afisat de 1638 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective