Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 8 Iunie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlaul II, ultimul meci al sezonului

• Ceahlaul II va primi, astazi, vizita echipei FC Willy 2001 Bacau •
confruntarea din ultima etapa a sezonului va Ă®ncepe de la ora 18, la Roznov •

Ceahlaul II Piatra Neamt va juca, astazi, partida din etapa a XXXIV-a a Ligii a III-a, Seria I, contra celor de la FC Willy 2001 Bacau. ĂŽntĂ®lnirea va Ă®ncepe de la ora 18, la Roznov. Ar putea fi un joc echilibrat Ă®ntre doua formatii de la mijlocul clasamentului, pietrenii ocupa locul 10, iar bacauanii - 7, Ă®nsa cum jocul este ultimul al campionatului, gĂ®ndurile fotbalistilor ar putea sta, deja, la vacanta. Cu toate acestea, antrenorii Toader Stet, Iordache Purica si Codrut Domsa asteapta de le elevii lor concentrare maxima la joc si determinare pentru a lasa o ultima impresie cĂ®t mai buna. „Meciul nu are miza pentru stabilirea finala a clasamentului Ă®n seria noastra, dar pentru noi miza este cu totul alta. Vrem o victorie, vrem un meci bun, pentru ca orice apartie Ă®ntr-un meci oficial poate fi pentru jucatori un moment foarte bun care sa le influienteze Ă®n bine viitorul. O sa discut cu ei si o sa Ă®ncerc sa Ă®i mobilizez pentru a obtine o victorie Ă®n etapa de final de campionat“, a declarat Toader Stet, antrenorul principal de la Ceahlaul II. Conducerea tehnica nemteana se confrunta si cu cĂ®teva probleme de lot, deoarece Codreanu este suspendat pentru meciul de astazi, iar Tudose si Gheorghiu sĂ®nt accidentati. Vor mai fi, Ă®nsa, doua absente la Ceahlaul II Ă®n partida de la Roznov, deoarece Macovei si Iftime au lipsit de la antrenamentul de ieri, iar Stet a anuntat ca nu Ă®i va folosi. Indiferent de rezultatul partidei de astazi, Ceahlaul II nu va urca Ă®n clasament mai sus de locul 9, deoarece distanta fata de FCM II Bacau, ocupanta locului 8, este de 4 puncte.
Din restul meciurilor din aceasta serie, numai doua jocuri mai conteaza: Transkurier Sfîntu Gheorghe - CSM Focsani si CF NGM Leonard Pascani - FC Politehnica II Iasi. În cele doua meciuri amintite, formatiile de pe propriul teren se lupta pentru evitarea locului 15, care poate duce în campionatul judetean. Transkurier are 38 de puncte si, daca nu cîstiga, poate pierde locul 14, pe care îl ocupa în prezent, în dauna celor de la Leonard Pascani (37p). Cît despre promovare si participare la baraj, se stie ca CSM Focsani este promovata în Liga a II-a, iar Pambac Bacau va juca la barajul pentru promovarea în acelasi esalon fotbalistic al tarii. Programul complet ale etapei cu numarul 34 este urmatorul: FC Ceahlaul II Piatra Neamt - FC Willy 2001 Bacau, FC Otelul II Galati - CS Aerostar Bacau, CS Roseal Odorheiu Secuiesc - FCM CFR Pascani, FC Pambac Bacau - FC Petrolul Moinesti, FCM II Bacau - FC Laminorul Roman, CF NGM Leonard Pascani - FC Politehnica II Iasi, CS Juventus Falticeni - ACS KSE Tîrgu Secuiesc, CSM Rîmnicu Sarat - FC Politehnica Galati, Transkurier Sfîntu Gheorghe - CSM Focsani.

Articol afisat de 1395 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective