Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Monitorul Neamt
 Judetul Neamt
 rochii.ro
 fantastic.ro
 sarcasm.ro
 helen.ro
 cojoc.ro
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Iunie 2007
Tip„reste articolul - Varianta pentru imprimant„ Trimite acest articol unui prieten  prin email

Mafie pe microbuze (?)

• un pietrean a reclamat Primariei faptul ca, dimineata si seara, pe microbuzele din oras se iau bani, dar nu se dau bilete • „daca tot se face evaziune, macar sa se ia 50% din valoarea biletului“, este de parere acesta • Primaria l-a lamurit: „Obligatia dvs. Ón calitate de calator este sa solicitati bilet conducatorului mijlocului de transport Ón comun la urcare si plata acestuia“ •

Prestatia operatorilor de transport Ón comun cu microbuze prin Piatra Neamt revine pe tapet. Dupa multele reclamatii la adresa soferilor de maxi-taxi care circula cum vor, pe unde vor, parcheaza pe unde vor si, Ón general, fac cam ce vor, un pietrean a reclamat la Primarie faptul ca se Óncaseaza bani pentru bilete, dar nu se elibereaza biletele. Mai ales dimineata, la primele curse, si seara, la ultimele din program. „Fara bilete Ón transportul Ón comun. Fara bilete. Asa se circula pe microbuze. Dimineata la prima ora si seara nici macar nu mai sÓnt puse la vedere biletele care trebuiesc date pentru calatori. Daca tot se face evaziune, de ce nu ia macar 50% din contravaloarea biletului? Sa-i mai ramÓna si calatorului ceva, ca sa nu mai scrie la Primarie. Mai exista corp de control Ón Primarie? Se mai fac controale Ómpreuna cu Garda Financiara? Mai exista compartiment de transport Ón Primarie? Dormiti, fratilor, ca de asta sÓnteti platiti“, si-a varsat oful la autoritati cetateanul Ón cauza. Asta se ÓntÓmpla cam pe la jumatatea lunii mai. Reclamatia omului a trezit reactii si Ón rÓndul altor pietreni: „E mare debandada Ón transportul local de calatori. Trimiteti, oameni buni, functionarii la reciclare la Timisoara, sa vedeti cum sÓnt urmarite prin satelit mijloacele de transport. Aici, astepti si jumatate de ora sa vina cÓte-o masina care trebuia sa ajunga Ón 10 minute. Vai de calatoria noastra Ón cotetele pe roti!“.
Raspunsul Primariei cu privire la aceasta situatie nu a ÓntÓrziat sa apara. Pe 4 iunie, Biroul de Relatii Publice al institutiei l-au lamurit pe cetateanul intrigat si suparat: „Obligatia dvs., Ón calitate de calator, este sa solicitati bilet conducatorului mijlocului de transport Ón comun, la urcare si plata acestuia. Corp de control exista Ón Primarie, dar Ón momentul Ón care personalul se legitimeaza, asa cum cere legea, soferii elibereaza bilete“.
O zi mai tÓrziu, pe 5 iunie, pe www.domnuleprimar.ro (site-ul care aduna si raspunde reclamatiilor oamenilor) a venit reactia la raspunsul Primariei Piatra Neamt: „Halal raspuns. Incompetenta - acesta este titlul raspunsului. Dezinteresul fata de cetatean si interesul fata de un grup infractional, asa se raspunde la o infractiune financiara?!“.

Articol afisat de 1361 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaug„ comentariul t„u la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist„ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea total√£ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective