Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 26 Iunie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
PRIN BUDELE PARTIDELOR

PRIN BUDELE PARTIDELOR

• vasul Ă®n care democratii nemteni scapa de toate apasarile fiziologice este decorat cu sigla mare a PNL • „nu cunosc bine sediul, nu stiu nimic despre asta“, spune Vasile Ouatu, vicepresedinte PD Piatra Neamt • liberalii n-au gustat gluma: „Asta Ă®mi confirma faptul ca am facut foarte bine cĂ®nd am scos PD de la guvernare“, spune Norica Nicolai, liderul PNL Neamt •

Democratii nemteni le-au pus capac colegilor liberali. Si nu orice fel de capac, ci de WC. Vasul Ă®n care democratii scapa de toate apasarile fiziologice poarta cu mĂ®ndrie un ornament original: sigla mare a Partidului National Liberal. Ca democratii s-or fi simtind mai inspirati Ă®n momentele dificile, ca or fi mai relaxati gĂ®ndindu-se ca sĂ®nt paziti de emblema fostilor colegi de alianta, ca patratelul cu sageata o fi vreun talisman si le poarta noroc... Nu stim. Cert este ca, de foarte multe luni, sigla PNL Ă®l Ă®ntĂ®mpina de pe capac pe cel care paseste Ă®n locul unde nu doar regele merge singur, ci si democratii. Presedintele PD Neamt, deputatul Marius Rogin, n-a putut lamuri misterul emblemei de pe „tron“ pentru ca se afla peste ocean, Ă®ntr-o vizita de lucru si studii Ă®n Statele Unite, la Pentagon, CIA si FBI. Nici viceprimarul de Piatra Neamt Vasile Ouatu, democrat de mai bine de doi ani de zile, n-a stiut cine, cĂ®nd si mai ales de ce a decorat buda cu abtibildul liberal. „Nu stiu, nu cunosc bine sediul. Oricum, eu ma duc rar pe acolo si mai mult noaptea, n-am vazut baia. N-am mai fost de nu stiu cĂ®nd“, a declarat Vasile Ouatu, vicepresedintele PD Piatra Neamt.
Liberalii, Ă®nsa, n-au gustat gluma. Desi spune ca poate fi considerata ca o gluma reusita, Vlad Marcoci adauga ca trebuie sa faca eforturi de vointa ca sa o considere ca atare. Si numai pentru ca nu vrea sa se certe cu nimeni. „ĂŽntotdeauna Ă®n partide sĂ®nt si extremisti care mai fac asemenea gesturi. ĂŽn general, am colaborat bine cu Partidul Democrat Ă®n Consiliul Judetean si, cum nu vreau sa ma cert cu nimeni, o sa Ă®ncerc sa o iau ca pe o gluma reusita“, a declarat Vlad Marcoci, presedintele CJ Neamt si, totodata, membru Ă®n conducerea liberala de la Neamt. Presedintele PNL Neamt, senatorul Norica Nicolai, n-are de gĂ®nd sa o considere ca pe o poanta, chit ca situatia aduce a banc cu ardeleni. „Este de necomentat un astfel de gest si e jenant pentru colegii din Partidul Democrat care au facut acest gest. E o rusine! Asta Ă®mi confirma faptul ca am facut foarte bine cĂ®nd am renuntat la Alianta D.A. si cĂ®nd am scos PD de la guvernare. Este un gest care se Ă®nscrie Ă®n stilul de mahala politica pe care PD Ă®l promoveaza“, a declarat Norica Nicolai.
Pe de alta parte, nici partea liberala a defunctei Aliante D.A. n-a fost mai breaza. PĂ®na acum vreo cĂ®teva luni, cĂ®nd PNL Neamt Ă®nca mai fiinta Ă®n cladirea din bulevardul Republicii nr. 5, suportul de hĂ®rtie igienica avea un elocvent autocolant inscriptionat „Alianta D.A. - Dreptate si Adevar“. E drept ca de dimensiuni mai reduse, ca si suportul era de asa natura. Odata cu plecarea PNL peste drum si venirea PLD Ă®n cladire, au fost Ă®nlocuite si obiectele sanitare, iar „Alianta“ a luat calea canalizarii.

Articol afisat de 1822 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective