Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 26 Iunie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Piatra Neamt - Perla inimii tale

Piatra Neamt - Perla inimii tale

Zilele Pietrei au fost un succes. Judecînd dupa valul de oameni care erau într-un du-te-vino continuu în oras la sfîrsitul saptamînii trecute, serbarile municipiului au înregistrat nota maxima pe linie. Concertele de pe dealul Cîrloman au fost pe masura asteptarilor. Seara de vineri a fost electrizanta, multimea fiind încîntata de prestatia artistilor veniti sa concerteze. Pentru cei maturi, Ionut Dolanescu a reprezentat atractia principala, în timp ce tinerii si cei mai zglobii au dansat, aplaudat si strigat pe ritmurile celor de la Fly Project. Recitalul lui Ioan Gyuri Pascu s-a bucurat de multa trecere la public, iar jumatatea de ora oferita în dar pietrenilor de Mihai Margineanu a fost de zile mari: toata lumea de pe deal s-a amuzat copios de versuri si le-a intonat împreuna cu artistul. Nici trupa VH2 nu s-a lasat mai prejos, Mihai Pocorschi si Gabriel Cotabita amintind publicului de zilele bune din trecut.
Sarbatoarea orasului, stinsa mult Ă®n noaptea de vineri, a fost reluata sĂ®mbata dimineata, Ă®ncepĂ®nd cu ora 10.30, pe Terasa Unic, unde au fost sarbatorite nuntile de aur a 15 cupluri pietrene. Zece pietreni recordmeni ai vĂ®rstei centenare au fost de asemenea sarbatoriti. Primaria municipiului Piatra Neamt i-a premiat pe toti sarbatoritii cu daruri Ă®n valoare de 800 lei fiecare. De asemenea fiecare doamna invitata a primit flori din partea viceprimarului Vasile Ouatu. „ĂŽn calitatea mea de reprezentant al Primariei, am dorit sa aduc salutul primarului si al Consiliului Local. Urez cu ocazia sarbatoririi Zilelor Orasului multa sanatate, Ă®mpliniri si bucurii si vreau ca toti cetatenii sa se simta bine. Ma bucura atentia pe care Directia de Asistenta Sociala o ofera celor mai Ă®n vĂ®rsta, si sper ca anul viitor sa petrecem tot asa de bine si sa fim uniti Ă®n toate problemele orasului“, a declarat viceprimarul Vasile Ouatu. Duminica dimineata a fost timpul ca nu doar spiritul sa se bucure de sarbatoare, ci si stomacul. Primaria a organizat concursul gastronomic devenit traditie, iar terasa de la Unic a fost ocupata de participanti, juriu si foarte multi degustatori. Restaurantul Don Nico si-a adjudecat premiul special, pentru ca din toate bucatele cu care s-a prezentat a cucerit admiratia si papilele juriului cu somonul fumee care a Ă®nclinat definitiv balanta Ă®n favoarea localului. Ceilalti participanti - Unic, Troian, Central, Onyx, Shanghai si Pizza&Grill 66 - au fost premiati cu locul I. Bucatele de pe mese au fost de la traditionalele mĂ®ncaruri românesti pĂ®na la exotismele bucatariei chinezesti, Shanghai venind cu propuneri de peste cu veverita si calamar cu broccoli. De altfel, peste si preparatele din peste au fost la mare pret Ă®n competitie, de la somonul fumee cĂ®stigator pĂ®na la stiuca umpluta, pastrav afumat si crap. Ca la orice Ă®ntrecere gospodareasca, bautura a mers ca unsa pe lĂ®nga mĂ®ncare, vedete fiind skinduk-ul si vinurile de colectie. Dupa atĂ®ta distractie diurna, serile de sĂ®mbata si duminica au fost destinate Ă®n exclusivitate spectacolelor antrenante, scena de pe CĂ®rloman fiind antamata pe rĂ®nd de Bere Gratis, Body&Soul, Elena de la Mandinga si 3 Sud Est.
Nici sportul n-a fost lasat deoparte. Timp de doua zile, sîmbata si duminica, începînd cu ora 11, în Strandul Tineretului au fost organizate spectacole pentru copii, spectacole la care au participat micile talente din Piatra Neamt, dar si artisti consacrati cum ar fi Unik si Body & Soul. Concursurile sportive din Strandul Tineretului, organizate în colaborare cu Directia pentru Cultura si Sport Neamt au început înca de vineri si au continuat pîna duminica, cînd au fost finalele la baschet, fotbal, volei si tenis de cîmp.

Articol afisat de 2218 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.N.)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective