Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 26 Iunie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„E momentul sa începem o activitate bazata pe prietenie, colaborare si respect“

„E momentul sa începem o activitate bazata pe prietenie, colaborare si respect“

• interviu realizat cu Marius Tudor Munteanu, candidat la functia de presedinte al Partidului Social Democrat, filiala Piatra Neamt

Reporter: Ce v-a determinat sa candidati pentru functia de presedinte al filialei pietrene a Partidului Social Democrat?
Marius Tudor Munteanu:
Au fost doua motive principale. Situatia organizatiei municipale în momentul actual, cu un an înaintea declansarii celor doua mari competitii politice, alegerile locale si generale, si doar cu, probabil, patru luni înainte de alegerile europarlamentare. Este vorba despre necesitatea de a forma o echipa dinamica în scurt timp si pentru mine întotdeauna astfel de momente mi-au dat posibilitatea, si le-am fructificat, de a raspunde unei noi provocari. Practic, este vorba de o asumare de responsabilitate. Altfel spus, împreuna ne luam cîte o ranita si vom urca Ceahlaul, nu stim daca vom ajunge chiar pe Vîrful Toaca, dar în mod cert vom încerca sa ajungem cît mai aproape de acesta. Va vorbeam despre doua motive principale. Al doilea este ca foarte multi colegi din partid, dar nu numai, mi-au cerut sa candidez. Si-am fost de acord ca putem face treaba buna, dar într-o echipa largita, cu multi tineri, însa si cu experienta celor mai vechi în partid.
Rep.: Care sînt obiectivele pe termen scurt, mediu si lung?
M.T.M.:
În urmatorii doi ani vom trece prin cinci rînduri de alegeri. Din punct de vedere organizatoric, trebuie sa trecem foarte repede la treaba si sa construim echipele si mecanismele care sa poata sa intre cu reale sanse de cîstig în competitiile respective. Este nevoie de oameni dornici sa realizeze ceva pentru partid si pentru oras, oameni tineri si dinamici care sa schimbe modul de a face politica la nivel local, cu destinatii foarte precise, foarte concrete, clare si practice pentru cetateni. Ca exemple: îmbunatatirea actului medical în spitale, sustinerea proiectului dispensarelor de cartier care sa se adreseze celor mai multi dintre noi, reformarea sistemului educational pentru asigurarea de specializari pentru elevi care sa le dea posibilitatea ca la finalizarea lor sa-si gaseasca usor un loc de munca. Aceasta concomitent cu stimularea corespunzatoare a cadrelor didactice. Nu în ultimul rînd, buna gospodarire si la un nivel rationalizat a cheltuirii banului public, în concordanta cu nevoile imediate ale cetatenilor, dar si cu sursele de venituri. În toate acestea, segmentul pe care îl reprezinta tinerii trebuie sa fie în mijlocul preocuparilor noastre si acestia trebuie sa fie antrenati permanent în atingerea acestor obiective, fiind vorba de fapt de viitorul lor.
Rep.: Sînt obiective care se adreseaza în sens larg cetateanului, dar ce le promiteti strict membrilor de partid, pentru ca este vorba de o competitie interna?
M.T.M.:
Colegii din Partidul Social Democrat Piatra Neamt simt nevoia, foarte multi mi-au spus, lucrului în echipa, alaturi de un lider dinamic si aplicat pe probleme practice, concrete. Nu neaparat pe cele de propaganda, imagine si actiuni politice, de multe ori inutile. Acum e momentul cel mai prielnic sa începem o noua activitate în cadrul partidului, bazata pe prietenie, colaborare si respect reciproc, între toti membrii organizatiei. Ideile si actiunile acestora sînt, deopotriva, valoroase si trebuie apreciat fiecare coleg în parte si valorificat în activitatea politica si, pe viitor, în cea administrativa.

Articol afisat de 1633 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(A consemnat Cezar FILIP)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective