Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 30 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

A încheiat socotelile cu viata dupã patru tentative

Un bãrbat în vîrstã de 40 de ani, din cãtunul Micsunesti, comuna Fãurei, si-a luat zilele duminicã, 28 octombrie, spînzurîndu-se de un copac din propria gospodãrie. Drama este cu atît mai mare cu cît Ioan M. a lãsat în urmã o fetitã, premiantã în învãtãmîntul gimnazial. Sãteanul si-a improvizat un lat dintr-un cablu electric, pe care l-a legat de un arbore, si asa a fost gãsit de cãtre apropiati. Ioan M. mai avusese, înainte, alte trei tentative de sinucidere.
Primarul comunei Fãurei, Vasile Gherghel, a declarat cã Ioan M. s-a mutat la Micsunesti din comuna Secuieni si crede cã moartea sa a fost o consecintã a consumului de alcool. „Omul si-a încropit o cãsutã, în curtea socrilor. Din nefericire, tînãrul nu prea avea voie sã bea, însã lucrul cu ziua i-a adus si unele tentatii uneori. Dureros este faptul cã o fetitã eminentã la învãtãturã a rãmas fãrã tatã si, probabil, va fi marcatã toatã viata de acest trist eveniment. Sotia lui Ioan M. este suferindã de coloanã, se deplaseazã greu. Cînd eram director de scoalã, am ajutat-o sã meargã la specialistii de la Iasi, unde i-au ameliorat situatia“, a declarat primarul Vasile Gherghel. Acesta a mentionat cã, pînã anul trecut, cei doi soti au beneficiat de venitul minim garantat însã, în 2007, au renuntat. „Probabil cã au preferat sã munceascã cu «ziua» unde, de regulã, gospodarii plãtesc mai bine si le oferã si mîncare. Consider cã a fãcut o crizã pe fond de consum de alcool si de aceea a fãcut ce a fãcut. Situatia materialã a familiei tînãrului era bunisoarã, sînt altii care o duc mult mai greu“, a încheiat primul gospodar al comunei Fãurei.
Din punctul de vedere al Politiei, cazul înregistrat la Fãurei nu ridicã suspiciuni cu privire la sãvîrsirea unui eventual omor. ÃŽn urma sesizãrii înregistrate la ora 14, la fata locului s-a deplasat o echipã operativã care a declansat ancheta. „S-a stabilit cã bãrbatul s-a spînzurat cu un cablu electric. Acesta a mai avut trei tentative de suicid, tot prin spînzurare. La examinarea sumarã a cadavrului, pe suprafata lui nu au fost gãsite urme vizibile de violentã si s-a luat mãsura transportãrii acestuia la morga, în vederea efectuãrii necropsiei“, au anuntat reprezentantii IPJ Neamt.

Articol afisat de 1555 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(T. CIOBOTARU, C. CALIMAC)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective