Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 30 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„S-a gresit în defensivã, dar nu le luãm capul jucãtorilor“

„S-a gresit în defensivã, dar nu le luãm capul jucãtorilor“

• aceasta este opinia presedintelui Grigore Sichitiu dupã meciul pierdut de Ceahlãul la Mioveni, scor 1-2 • „dacã întreruperea dura 60 de minute, cîstigam cu 3-0“, a mai spus oficialul nemtean •

Ceahlãul a pierdut jocul din etapa a XII-a a Ligii I la fotbal, 1-2, pe terenul celor de la Dacia Mioveni, dupã ce a condus cu 1-0. Desfãsurat pe un teren alunecos din cauza ploii, meciul s-a întrerupt dupã numai o jumãtate de orã de joc din cauzã cã instalatia de nocturnã a arenei a cedat. Peste stadion s-a lãsat întunericul, dar dupã o jumãtate de orã totul a revenit la normal si partida a continuat. „ÃŽntreruperea jocului din cauza stingerii instalatiei de nocturnã a durat numai 29 de minute maxim. Dacã ar fi durat 60, atunci Ceahlãul, conform regulamentului, ar fi cîstigat cu 3-0, pentru cã gazdele nu ar fi asigurat conditii normale de desfãsurare a partidei“, a explicat Grigore Sichitiu, presedintele executiv al FC Ceahlãul.
Dupã o reprizã întîi în care s-au consemnat doar cîteva sanse de gol la ambele porti, Ceahlãul a deschis scorul în minutul 54, cînd Frunzã a executat perfect o loviturã liberã din preajma careului argesean si a trimis mingea în plasa portii gazdelor, pentru ca în minutul 61 nemtenii sã treacã prin mari emotii. Bratu a avut de executat o loviturã de pedeapsã, dar Multescu a ghicit intentia atacantului lui Sorin Cîrtu si a deviat balonul în corner. Acelasi vîrf al Daciei avea sã devinã eroul gazdelor. ÃŽn minutul 74, suporterii Ceahlãului si-au adus aminte de meciul pierdut la Urziceni. Portarul gazdelor a degajat din propriul careu, un argesean a deviat spre Bratu care, scãpat din marcaj de Barna, l-a învins cu un sut puternic pe Multescu. Sase minute mai tîrziu, acelasi Bratu a profitat de plusul de vitezã fatã de fundasii nemteni, a recuperat o minge în careul pietrean, s-a descotorosit greu de Multescu si a sutat din unghi pentru 2-1. „S-a gresit în defensivã, dar nu le luãm capul jucãtorilor. Sînt tineri si credem în potentialul lor. Se putea întîmpla si la case mai mari“, a declarat Sichitiu, care a mai afirmat cã asteaptã convocarea la lotul de tineret a lui Daniel Barna, pentru meciul cu Malta.
În plin campionat, Ceahlãul mai testeazã un jucãtor. Este vorba despre portarul american Austin Pusher, în vîrstã de 20 de ani. Jucãtorul de 2 metri va încerca timp de douã sãptãmîni sã-si arate calitãtile.

Articol afisat de 1491 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective