Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2005
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 1 Noiembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
A fost înfiinþatã Asociaþia Judeþeanã de Canotaj

A fost înfiinþatã Asociaþia Judeþeanã de Canotaj

Actele de înfiinþare a Asociaþiei Judeþene de Canotaj au fost aprobate, ieri, de Tribunalul Judeþean Neamþ, urmînd ca astãzi sã fie trimise la Bucureºti, la Agenþia Naþionalã pentru Sport pentru ca noua structurã sã primeascã Certificatul de Identitate Sportivã. Valentin Gavril (foto), preºedintele acestei noi asociaþii, a declarat cã este foarte bucuros cã s-a ajuns ºi la acest moment, pentru cã astfel canotajul nemþean va putea sã se organizeze mai bine pe viitor. Avînd în vedere cã situaþia financiarã a canotajului nemþean nu este una de invidiat, sediul asociaþiei va fi în apartamentul antrenorului pietrean, „deoarece nu avem bani de chirii“. „Scopul înfiinþãrii acestei asociaþii a fost cel al organizãrii mai bune a acestui sport ºi al existenþei unei posibilitãþi mai mari de a accesa unele fonduri pentru organizarea de competiþii pe viitor“, a declarat Valentin Gavril, antrenor de canotaj la Clubul Sportiv Ceahlãul-LPS Piatra Neamþ. Cluburile deja afiliate sînt CS Ceahlãul Piatra Neamþ, LPS Piatra Neamþ, Clubul „Valentin“ Piatra Neamþ (club privat) ºi urmeazã sã se afilieze ºi Moldocor Piatra Neamþ. Aceastã asociaþie sportivã este a noua din judeþul Neamþ, dupã cele de fotbal, volei, handbal, tenis, atletism, sportul pentru toþi, baseball ºi ºah.
Prima competiþie care va fi organizatã de Asociaþia Judeþeanã de Canotaj va fi pe 1 decembrie 2005, cînd va avea loc a II-a ediþie a Cupei „Ceahlãul-LPS“ pe ergometru. ÃŽntrecerea va avea loc în cadrul complexului sportiv Ceahlãul ºi va aduna la start sportivi din zona Moldovei ºi nu numai. Atunci va fi inaugurat ºi noul centru de ergometru de la Piatra Neamþ, cu cinci aparate în dotare. „Atunci vom sãrbãtori înfiinþarea acestei noi asociaþii ºi a noii sãli de pregãtire pentru canotaj. Va fi un moment frumos, sînt sigur de asta, pentru cã am muncit mult pentru organizarea unei astfel de sãli de pregãtire“, a spus Valentin Gavril. Tehnicianul pietrean a anunþat cã va primi la iniþiere ºi pregãtire pe orice persoanã interesatã din oraº, contra cost. „Normal cã vom lãsa oamenii sã vinã sã facã pregãtire fizicã contra cost, noi urmînd a stabili un tarif. Vreau sã vã spun cã este ºi o întrecere mondialã, cu premii, pentru amatori, iar campioana mondialã pe ergometru este o germancã, ce nu este practicantã de canotaj“, a încheiat antrenorul Valentin Gavril.

Articol afisat de 1889 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective