Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Martie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Steaua albã

• Steaua a reuºit doar o remizã albã în faþa lui Betis

Steaua Bucureºti ºi Betis Sevilla au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, în prima manºã a optimilor de finalã ale Cupei UEFA la fotbal. Echipa lui Cosmin Olãroiu, care a evoluat pentru a II-a oarã consecutiv în faþa a aproximativ 50.000 de oameni, ºi-a diminuat astfel ºansele de calificare în sferturile de finalã ale competiþiei, dupã un meci în care nu a reuºit sã transforme în gol nici una din ocaziile create. Meciul retur va avea loc pe 16 martie ºi se anunþã deosebit de dificil pentru elevii lui Cosmin Olãroiu, care trebuie sã marcheze la Sevilla.
Gigi Becali, patronul formaþiei roº-albastre, crede mai departe în calificare. „Am avut cîteva ocazii, dar e bine cã nu am primit gol. Am dat peste un adversar puternic. Cred cã ne calificãm la Sevilla, unde vom obþine victoria. Existã o micã dezamãgire, dar nu sînt trist. Sã nu dramatizãm. Echipa va juca din ce în ce mai bine. Sînt sigur cã ne vom califica în sferturi. Supãrarea mea este cã suporterii au plecat dezamãgiþi“, a spus boss-ul stelist.
Preºedintele Stelei, Marius Lãcãtuº, a declarat cã o eventualã calificare în sferturile de finalã ale Cupei UEFA ar fi o mare bucurie pentru Steaua. „Ar fi un semn pentru noi. Sevilla ne-a purtat noroc cînd am jucat acolo“, a spus Lãcãtuº, care a adãugat cã fotbaliºtii Stelei din echipa din 1986 vor fi invitaþi de Gigi Becali la Sevilla.
Managerul general Mihai Stoica a afirmat cã Steaua a evoluat ca o echipã mare, însã a avut ghinion în meciul cu Betis Sevilla. „Sînt multe similitudini între aceastã partidã ºi cea cu Villarreal (0-0, în ediþia trecutã a competiþiei). Acelaºi rezultat, o echipã spaniolã care a jucat foarte bine, dar am vãzut o prestaþie mult mai bunã a echipei noastre, care ºi-a creat foarte multe ocazii, am numãrat opt-nouã, din care trei mi s-au pãrut foarte mari. Am vãzut o echipã care a bãtut pe Chelsea ºi care a tras de timp împotriva Stelei în permanenþã. ªi-au atins scopul, dar nu ºtiu dacã acest egal le va fi suficient“, a spus Stoica.
Dorin Goian considerã cã rezultatul este nemeritat. „0-0 este un rezultat nemeritat, am avut ocazii mai multe ca ei ºi puteam marca, am avut ghinion, dacã intra mãcar una, altul era jocul. ªansele rãmîn aceleaºi: 50% ºi 50%. Poate Betis va prinde o zi proastã acasã. Este normal ca lumea sã aºtepte mult de la noi. Avem nevoie de puþin noroc, de mai multã clarviziune în faþa porþii“, a afirmat fosul jucãtor de la Bacãu.
Cãpitanul echipei, Mirel Rãdoi, a opinat: „Mai avem o ºansã micã, dar trebuie sã ne-o jucãm. Nu puteam sã ne aºteptãm sã-ºi dea ei autogol. Am avut patru - cinci ocazii clare, dar nu am marcat. Bine cã nu am luat gol. Dupã cum a decurs jocul, meritam sã cîºtigãm. ªi dacã luam bãtaie, tot nu erau compromise ºansele noastre. 0-0 este un rezultat care ne menþine în cursã. S-a dovedit cã echipele din Spania, indiferent de poziþia din clasament, nu sînt aºa slabe cum credeam noi ºi nici noi nu sîntem aºa buni pe cît ne credem. Probabil cã spectatorii au început sã nu mai aibã rãbdare, dar trebuie sã aºtepte ºi începerea campionatului“.
Rezultatele înregistrate în prima manºã a optimilor Cupei UEFA sînt urmãtoarele: Middlesbrough - AS Roma 1-0, Olympique Marseille - Zenit St Petersburg 0-1, Udinese - Levski Sofia 0-0, FC Basel - Racing Strasbourg 2-0, Lille - FC Sevilla 1-0, Palermo - Schalke 04 1-0, Steaua Bucureºti - Real Betis Sevilla 0-0, Rapid Bucureºti - Hamburger SV 2-0.
Meciurile retur sînt programate pe 15 ºi 16 martie.

Articol afisat de 1843 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.M.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective