Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 16 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ultimele zile ale managerului Radu Stîncescu

Radu Stîncescu, fost manager de proiect la Aqua Calor, nu a pãrãsit, încã, societatea de interes local. La jumãtatea sãptãmînii trecute, consiliul de conducere al Aqua Calor a decis ca funcþia de manager de proiect sã fie desfiinþatã, ceea ce înseamnã cã Radu Stîncescu va rãmîne pe dinafarã. Cu toate acestea, luni, 15 mai, fostul ºef al Aqua Calor se afla, încã, în societate, perioada preavizului pe care l-a primit urmînd sã expire în cîteva zile. Dar, în acest interval, vechile sale atribuþii rãmîn neschimbate. „ÃŽncerc sã rezolv cît mai multe dintre problemele curente ale societãþii Aqua Calor, atît pentru a-i degreva de sarcini pe cei care rãmîn în colegiul de conducere, cît ºi pentru a rezolva din probleme salariaþilor. Acum, sînt într-o perioadã de tranzit, dar nu pot lãsa deoparte mulþimea aspectelor care rezultã din relaþiile contractuale cu asociaþiile de proprietari din municipiul Piatra Neamþ. De asemenea, trebuie implicare din partea noastrã ºi pentru derularea programului primãriei, care prevede modernizarea ºi reabilitarea sistemului termic centralizat din municipiul Piatra Neamþ“, a declarat Stîncescu.
Acesta a precizat cã, pînã acum, nu a semnat decizia în baza cãreia i se defiinþeazã postul pe care l-a ocupat la societatea al cãrei acþionar unic este Consiliul Local Piatra Neamþ, dar cã aceasta este doar o procedurã. În prezent, îºi fac efectul cele aproape trei sãptãmîni, cîte sînt prevãzute în contractul de muncã semnat, de la momentul anunþãrii demiterii ºi pînã la plecarea efectivã din unitate. Fostul manager de proiect de la Aqua Calor nu a vrut sã comenteze nimic despre ceea ce va face dupã ce va pãrãsi Aqua Calor, susþinînd cã nu are nici timp ºi nici nu i s-a fãcut vreo ofertã pe care sã o analizeze. Este posibil ca, dupã revenirea primarului Gheorghe ªtefan în primãrie, sã existe o discuþie între aceºtia, dar, deocamdatã, nimic nu este sigur. Radu Stîncescu a mai precizat cã mutarea sa pe un post similar la Locato este doar un zvon.
Desfiinþarea postului de manager de proiect la Aqua Calor, similar cu cel de manager general, s-a fãcut în contextul în care de la aceastã societate, în lunile urmãtoare, vor fi nevoiþi sã plece douã sute de oameni, din cauza restrîngerii de activitate. Pentru a veni în fruntea societãþii Aqua Calor, Radu Stîncescu a renunþat la un post din cadrul Primãriei Piatra Neamþ.

Articol afisat de 1829 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona ÞÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective