Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 16 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

LPS Piatra Neamþ, campioanã naþionalã la handbal

• performanþa a fost obþinutã de sportivii antrenaþi de Rita ºi Stelian Bursuc • în meciul decisiv, pietrenii au învins pe CSS 2 Minaur Baia Mare • în aceastã ediþie de campionat echipa de la LPS nu a pierdut nici unul din cele 28 de meciuri disputate •

Liceul cu Program Sportiv Piatra Neamþ ºi-a trecut în cont o nouã reuºitã naþionalã la handbal masculin, dupã ce juniorii I, au cîºtigat titlul duminicã, 14 mai, la Mediaº. Elevii antrenorilor Rita ºi Stelian Bursuc au învins duminicã, în ultimul meci al campionatului, pe CSS 2 Minaur Baia Mare, care nu aveau altã ºansã decît victoria pentru a cîºtiga aurul. LPS Piatra Neamþ a cîºtigat însã cu 35-29 ºi a terminat prima în campionatul naþional, în timp ce Minaur a coborît pînã pe locul IV. Douã dintre adversarele nemþenilor la turneul final, CSS Bacãu ºi CSS Odorheiu Secuiesc, au fost duminicã suporterii formaþiei pietrene, deoarece înfrîngerea maramureºenilor le-a adus argintul, respectiv, bronzul naþional. „A fost un turneu final foarte dificil, cu echipe care au vrut sã ne învingã ºi sã ne arate cã locul nostru nu este în frunte. Am jucat însã foarte bine, am jucat foarte concentraþi ºi valoarea ºi-a spus cuvîntul. Bãieþii au ascultat ce le-am transmis de pe margine ºi astfel am cîºtigat un nou titlu“, a declarat Stelian Bursuc.
LPS Piatra Neamþ a reuºit o serie de 28 de jocuri fãrã înfrîngere în acest campionat, jocuri disputate în faza preliminarã, în turneul semifinal ºi turneul final. ÃŽn acest sezon cea mai categoricã victorie a fost la turneul semifinal, cînd LPS Piatra Neamþ a spulberat pe cei de la Grupul ªcolar „Transilvania“ Oradea cu 66-31, iar cea mai micã diferenþã a fost de doar 4 goluri în meciul de la turneul final cu CSS 3 Steaua Bucureºti. Se pare cã LPS Piatra Neamþ a realizat un record ºi anume, a cîºtigat titlul naþional atît la juniori III, II ºi I, cu o echipã formatã din sportivi din aceeaºi generaþie. Pietrenii nu vor intra în vacanþã pentru cã vor participa de pe 18 pe 21 mai la un puternic turneu internaþional organizat la Sighiºoara.
Antrenorii Stelian Bursuc ºi Rita Bursuc au cîºtigat titlul de la Mediaº cu urmãtorul lot: Gabriel Bîrjovanu, Radu Poianã, Iulian Petrariu, Ovidiu Ilisei, Sabin Ignat, Marius Dospinescu, Alin Breabãn, Cosmin Cobuz, Andrei Mircescu, Alexandru Baºno, Dragoº Iancu, ªtefan Bãrbulescu, Ioan Ciocoiu, Florin Acatrinei, Nicolae Lazãr.

Articol afisat de 1759 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Cel care da spaga la data 16.05.2006 08:17
Felicitari....si multe recompense
Felicitari pentru performanta si munca lor!!!
Sa scrieti si despre felul cum au fost premiati acesti sportivi si antrenori din partea autoritatilor......sau macar sa anuntati voi ziaristii autoritatile ca ei......sunt varza.
Speram sa se mai nasca vreun nume ca PALEU sa poata avea si acesti mici campioni un viitor.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective