Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Veneticii“, mai numeroºi în cursa pentru ºefia Poliþiei Neamþ

• la concursul pentru funcþia de ºef al Poliþiei Neamþ, s-au înscris 6 ofiþeri • 4 sînt din alte judeþe, iar doi din Neamþ • unul dintre ofiþerii nemþeni este comisarul ºef Ioan Ouatu •

Scaunul de inspector ºef al Poliþiei Neamþ, devenit vacant de la începutul lunii mai, stîrneºte interesul ofiþerilor de poliþie din mai multe judeþe. Deºi Biroul de Presã al IGPR a refuzat categoric, vineri dupã-amiazã, sã nominalizeze ofiþerii care ºi-au depus dosarele de înscriere pentru a participa la acest concurs, se pare cã existã 6 candidaþi pe lista oficialã. Doi dintre aceºtia sînt din Neamþ, comisarul Florin Amihãesei ºi comisarul ºef Ioan Ouatu, iar ceilalþi sînt din alte judeþe. Astfel, candideazã pentru postul de inspector ºef un ofiþer de la IPJ Harghita, unul de la Bacãu, unul din Suceava ºi altul din Iaºi. Numele acestor candidaþi vor fi fãcute publice luni dimineaþã, de Biroul de Presã al Poliþiei Române. Este pentru prima datã cînd pentru scaunul de ºef al Poliþiei Neamþ participã ofiþeri din 4 judeþe, drept dovadã cã funcþia stîrneºte mult interes. Pe de altã parte, surse de la vîrful instituþiei, dar ºi din politicã au declarat, în mai multe rînduri, cã ar fi de preferat ca postul de conducere a Inspectoratului de Poliþie Neamþ sã fie preluat de un poliþist din alt judeþ, întrucît ar da dovadã de mai multã obiectivitate ºi ar putea aduce un oarecare echilibru printre oamenii legii nemþeni care au avut parte de o perioadã extrem de zbuciumatã. Drept dovadã cã postul de inspector ºef este considerat o pãlãrie prea mare pentru mulþi poliþiºti din Neamþ stã ºi faptul cã vor concura pentru aceastã funcþie doar doi ofiþeri de poliþie din judeþ. Unul dintre aceºtia este comisarul Florin Amihãesei, ºeful Serviciului de Investigaþii Criminale. Acesta a mai participat, anul trecut, la concursul pentru ocuparea scanului de inspector ºef adjunct, dar a pierdut la mustaþã în favoarea comisarului Ioan Andrieº. Celãlalt candidat nemþean este comisarul ºef Ioan Ouatu, actualul ºef al Serviciului Comunitar de Evidenþã Informatizatã a Persoanei Neamþ. Acesta a fost comandantul Unitãþii Militare 0215, celebra „Doi º-un sfert“, serviciul de protecþie internã a poliþiºtilor.
Concursul pentru ocuparea postului de ºef al Poliþiei Neamþ va avea loc pe 1 iunie, cînd candidaþii care vor fi trecut de probele eliminatorii, precum cele de limbã strãinã ºi calculator, vor susþine testele grilã ºi interviul. Rezultatele vor fi anunþate în aceeºi zi, iar numirea se va face, cel mai probabil, chiar a doua zi. Postul de inspector ºef a devenit disponibil pe data de 9 mai, cînd fostul comandant, comisarul ºef Nistor Cãrbunariu, a ieºit la pensie.

Articol afisat de 2390 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Cel care da spaga la data 22.05.2006 08:34
Merita o promovare....
Oare nu-i este rusine domnului Amihaesei, in loc sa-si depuna demisia de la conducerea Serviciului de Investigatii Criminale unde nu a reusit sa faca nimic in celebrele cazuri de incendieri si impuscaturi (stim noi de ce: vezi casetele cu partidele de sex cu minore aflate la una din partile implicate in conflict ) el vrea acum o promovare in functia de inspector sef ??????
Ne departam tare de Uniunea Europeana si ne apropiem cu pasi repezi spre integrarea in URSS.
Pentru cei care nu-l cunosc pe acest domn Amihaesei va rog sa nu-mi da-ti nici o replica :doar vazandu-i fata si gesturile realizezi imediat cat e de "taranoi".
Sper sa nu se faca asemenea greseala...........sper pentru binele orasului P.N.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective