Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 22 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Duelul fraþilor Prisacã, finalizat cu înfrîngere pentru Ceahlãul

Duelul fraþilor Prisacã, finalizat cu înfrîngere pentru Ceahlãul

• Cetatea Suceava - Ceahlãul Piatra Neamþ 1-0 • a marcat Prisacã, în minutul 37 • Alistar ºi Goian au vãzut, sîmbãtã, cartonaºul roºu ºi vor lipsi în meciul de miercuri •

Ceahlãul Piatra Neamþ a înregistrat, în etapa a XXVII-a a Diviziei B, seria I, al treilea insucces al sezonului. Înfrîngerea de sîmbãtã, 20 mai, s-a consemnat pe terenul celor de la Cetatea Suceava, echipã care, astfel, ºi-a mãrit considerabil ºansele de a rãmîne în eºalonul secund al fotbalului românesc. Scorul final al confruntãrii din oraºul din nordul Moldovei a fost 1-0, golul gazdelor fiind marcat de Prisacã, în minutul 37. Autorul golului din partida de la Suceava, Vladimir Prisacã, este fratele lui Vasile Prisacã de la Ceahlãul, portar care a fost titular sîmbãtã. Este al treilea gol pe care acesta îl primeºte de la fratele sãu, în aceastã ediþie de campionat, dupã ce, în tur, Cetatea Suceava a cîºtigat în faþa lui FC Botoºani, unde juca Vasile, prin golurile lui Vladimir.
Începutul partidei a fost unul fast pentru gazde, care au încercat sã îºi treacã primul gol în cont cît mai repede. Nereuºind acest lucru, au întîmpinat greutãþi în încercarea de a înscrie în faþa unei formaþii aflate, deja, în vacanþã. Au marcat, însã, în minutul 37, cînd Bãsãscu a centrat din corner, Vasile Prisacã a respins defectuos, iar Prisacã suceveanul a împins balonul în poarta liderului. Singurele ameninþãri pentru poarta gazdelor le-au constituit ºuturile lui Tibi ªerban, însã finalul a trezit la viaþã tribuna suceveanã. La prima prezenþã a lui Lucian Goian pe stadionul din Suceava în calitate de oaspete, acesta a primit cartonaºul roºu, în minutul 70. Eliminarea lui Goian a fost urmatã la numai 5 minute de cea a lui Alistar, ambii faultîndu-l pe Roman, cei doi urmînd a nu juca în partida de la mijlocul acestei sãptãmîni, de miercuri, cu Petrolul Moineºti. De la gazde a fost eliminat Viorel Dinu, dar acest lucru nu a mai contat.
Mircea Crainiciuc, preºedintele executiv al Ceahlãului, a spus cã se doreºte ca ultimul meci al sezonului, cu Gloria Buzãu, sã se joace în nocturnã. Cum regulamentul precizeazã cã meciurile ultimelor etape se joacã toate în aceeaºi zi ºi de la aceeaºi orã, Ceahlãul sperã cã Gloria nu va fi implicatã în luptele pentru evitarea retrogradãrii ºi cã Federaþia Românã de Fotbal va accepta ca jocul sã se dispute la altã orã decît cea impusã pentru restul etapei. Rezultatele etapei a XXVII-a a Diviziei B, seria I, sînt urmãtoarele:
FC Botoºani - Dacia Unirea Brãila 2-0, Precizia Sãcele - FCM Tîrgoviºte 2-1, FC Braºov - Laminorul Roman 6-1, Gloria Buzãu - Altay Constanþa 4-2, Callatis Mangalia - Forex Braºov 0-1, Petrolul Moineºti - Portul Constanþa 3-2, Cetatea Suceava - Ceahlãul Piatra Neamþ 1-0, Dunãrea Galaþi - Midia Nãvodari 3-0.

Articol afisat de 1682 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective