Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 7 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Buturuga micã rãstoarnã... maºina

Buturuga micã rãstoarnã... maºina

• un Audi A4, care a izbit o cioatã, s-a rãsturnat fãcîndu-se praf

Proverbul „buturuga micã rãstoarnã carul mare“ s-a adeverit în cazul unui accident mai puþin obiºnuit, ce a avut loc în noaptea de 5 spre 6 iunie, pe la ora 1, în comuna Bîrgãuani. Cãtãlin U., de 32 de ani, din Iaºi, conducea un autoturism Audi A4 ºi, ajuns în localitatea mai sus menþionatã, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra maºinii. Aceasta a derapat, a intrat pe acostament ºi a lovit o cioatã. ÃŽn urma impactului, maºina s-a rãsturnat, iar în alunecare a intrat în gardul unei case. ÃŽn urma impactului, autoturismul a fost destul de grav avariat, iar ºoferul, rãnit uºor. ÃŽn cauzã, cercetãrile sînt fãcute de cãtre Serviciul Poliþiei Rutiere Neamþ.
Un alt accident s-a petrecut luni, 5 iunie, pe la orele prînzului, în Piatra Neamþ. Adriana H., de 52 de ani, din comuna Dumbrava Roºie, conducea un autoturism marca Skoda Fabia, pe bulevardul Traian, din municipiu. Ajunsã la intersecþia semaforizatã cu strada Orhei, ºoferiþa a surprins ºi accidentat uºor o fetiþã de 10 ani, care a încercat sã traverseze strada în fugã, pe culoarea roºie a semaforului. Din fericire, minora s-a ales doar cu o sperieturã zdravãnã, precum ºi cu cîteva rãni uºoare. Tot luni, dar de aceastã datã seara tîrziu, dupã orele 22, un alt eveniment rutier a fost anunþat oamenilor legii. Acesta s-a petrecut pe raza comunei Grinþieº, fiind rãnite 4 persoane. Viorel L., de 29 de ani, din comuna Rãdãuþi-Prut, judeþul Botoºani, conducea un autoturism marca Volkswagen Sharan. Ajuns în comuna nemþeanã, într-o curbã la dreapta, datoritã vitezei prea mari, a intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal de un camion marca Roman, condus regulamentar de Valentin R., din comuna Basarabi, tot din judeþul Botoºani. Din fericire, camionul circula cu vitezã micã ºi impactul nu a fost devastator. Dar, 3 pasageri din autoturismul VW Sharan au fost rãniþi. Poliþiºtii de la Serviciul Poliþiei Rutiere continã cercetãriloe în acest caz, pentru a stabili exact cauzele producerii accidentului.
Oamenii legii îi sfãtuiesc, încã o datã, pe ºoferi, mai ales cã sezonul estival este abia la început, iar traficul va fi tot mai aglomerat, sã respecte limitele de vitezã prevãzute de lege, sã poarte centurile de siguranþã, sã adapteze viteza de deplasare la starea drumurilor ºi condiþiile meteorologice ºi sã nu consume niciodatã alcool înainte de a se urca la volan, pentru cã, în caz contrar, riscã nu doar propria siguranþã, ci ºi pe a celor dragi.

Articol afisat de 2705 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.V., L.I.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective