Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Crosul Olimpic, „sabotat“ de vremea rea

Crosul Olimpic, „sabotat“ de vremea rea

• deºi vremea a fost ostilã, la start s-au adunat aproape 100 de concurenþi • cel mai tînãr participant a fost Ana Maria Spînu, 8 ani, elevã la ªcoala nr.3 Piatra Neamþ, iar cel mai vîrstnic, Radu Dumitru, care va împlini 80 de ani •

Direcþia pentru Sport a Judeþului Neamþ a organizat, pe 3 iunie, ediþia 2006 a Crosului Olimpic. S-a vrut o întrecere cu mulþi participanþi, de toate vîrstele, însã vremea nu a „sãrit“ în ajutorul organizatorilor. Frig ºi ploaie la finalul sãptãmînii trecute, aºa a fost vremea în Piatra Neamþ, astfel cã la start s-au adunat numai 88 de doritori de miºcare. Lenuþa Dabija, inspector în cadruL DSJ Neamþ, a recunoscut cã ploaia de sîmbãtã dimineaþã i-au fãcut pe organizatori sã se gîndeascã chiar la amînarea cu o sãptãmînã a concursului. „Pînã la urmã, ploaia care a început în dimineaþa zilei de sîmbãtã s-a oprit la timp, iar doritorii de miºcare au fost prezenþi la stadion pentru start. Chiar mã bucur cã nu am fost nevoiþi sã amînãm concursul, pentru cã eram pregãtiþi aºa cum trebuia pentru o desfãºurare în condiþii optime. Numãrul de alergãtori a fost într-adevãr mai mic, dar pînã la urmã totul a ieºit bine“, a declarat Lenuþa Dabija, inspector în cadrul DSJ Neamþ.
Sponsorul oficial al Comitetului Olimpic ºi Sportiv Român, Romtelecom, a fost reprezentat la festivitatea de premiere, de la Turnul lui ªtefan cel Mare, de directorul Ilie Tãnase ºi de Dragoº Vornicu, în timp ce COSR-ul a fost reprezentat de Olga Chiriþa. Primii trei clasati au mai primit bani, diplome si tricouri din partea organizatorilor. Astfel, cei care au ocupat locul I au primit cîte 1.000.000 lei, cei de pe locul II, cîte 500.000 lei, iar cei care au fost pe ultima treaptã a podiumului au primit cîte 400.000 lei. Cel mai tînãr concurent a fost Ana Maria Spînu (8 ani), elevã la ªcoala nr.3 din Piatra Neamþ, iar cel mai vîrstnic, Radu Dumitru, care va împlini anul acesta vîrsta de 80 de ani.
Categoria 25 - 35 de ani a avut 2 cîºtigãtori, Mihaela Drãgoi ºi Daniel Barbu, din tot atîþia alergãtori. La categoria 21-25 ani nici nu s-au acordat premii pentru cã au lipsit concurenþii. Pentru titlul la categoria „peste 35“ de ani s-au bãtut, în ordinea clasãrii pe podium: Constantin Adam, Ionicã Stoica ºi Gelu Crãcanã. Cîºtigãtorii la categoriile tinere au fost: Alexandra Niþã ºi Mihai Mihuþã (8-10 ani), Mihaela Netu ºi Alexandru Bãietu (11-15 ani), Daniela Panþir ºi Gheorghiþã Matei (16-20 ani).
FOTO: Aspect de la festivitatea de premiere

Articol afisat de 1706 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective