Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Iulie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, victorie în primul amical din Austria

Ceahlãul, victorie în primul amical din Austria

• formaþia pietreanã s-a impus cu 5-0 în meciul cu o echipã austriacã • în probe se aflã ºi cîþiva jucãtori argentinieni ºi sîrbi • la Ceahlãul ar putea evolua bãcãuanul ªtefan Apostol •

Ceahlãul Piatra Neamþ a început seria de jocuri amicale în cantonamentul pe care îl întreprinde în Austria pînã pe 18 iulie. Luni, 10 iulie, formaþia antrenatã de Mihai Stoica a început bine, cîºtigînd cu 5-0 partida cu o echipã din liga a III-a austriacã. Ion Mãrginean (foto), vicepreºedintele clubului pietrean, rãmas în þarã pentru a rezolva probleme legate de galben-negri, a spus cã a aflat cã nu au fost probleme în amicalul disputat la începutul sãptãmînii. „ªtiu cã echipa a cîºtigat cu 5-0, dar nu-mi cereþi informaþii despre marcatori cã nu am. Am mai aflat cã au fost vãzuþi la treabã jucãtorii strãini pe care ni-i dorim. Este vorba despre argentinieni ºi sîrbi, atacanþi ºi jucãtori din linia medianã. Se pare cã sînt jucãtori pe care se va putea conta, dar concluziile finale se vor trage ceva mai tîrziu“, a declarat Ion Mãrginean. Oficialul pietrean a spus cã jucãtorul transerat de la FC Braºov, armeanul Artman Karamian, a ajuns cu bine în Austria ºi s-a alãturat lotului Ceahlãului. De asemenea acesta a mai precizat cã se sperã într-o viitoare colaborare cu fostul jucãtor de la FCM Bacãu, ªtefan Apostol.
ªtefan Apostol a mai avut legãturi cu fotbalul din Neamþ, în sezonul 1995-1996, pe cînd a îmbrãcat tricoul celor de la Cetatea Tîrgu Neamþ. Apostol, este originar din Cucuteni (Bacãu), s-a nãscut pe 17.10.1974 ºi a debutat în Divizia A la FC Selena Bacãu, a mai jucat la Acord Focºani, Rafinãria Dãrmãneºti, Cetatea Tîrgu Neamþ, Petrolul Moineºti, dupã care a revenit la FCM Bacãu. Dupã un sezon la Rapid Bucureºti (2000-2001), a revenit la Bacãu, iar în ultimul an a evoluat în Cipru, la Dighenis Morphou, cu care a pierdut finala Cupei Ciprului, 0-2 cu Omonia Nicosia, echipa antrenatã de un alt român, Ioan Andone.
Ion Mãrginean a mai spus cã ieri Ceahlãul a jucat un alt meci amical, cu Sopron, echipã din prima divizie ungarã, dar cã în program ar purtea apãrea ºi alte jocuri, care nu erau programate iniþial. De menþionat cã în lotul echipei ungare se aflã ºi cîþiva fotbaliºti de naþionalitate românã, dar ºi fosta mare vedetã a campionatului italian, Giussepe Signori. De asemenea trebuie spus cã preºedinte este românul Marius Vizer. „Sînt echipe în cantonament în Austria ºi se pot juca multe meciuri amicale. Este un fapt care nu deranjeazã deloc, mai ales cã un numãr cît mai mare de meciuri poate ajuta la omogenizarea lotului ºi la crearea unor relaþii de joc foarte bune. Ar fi bine ºi pentru cã este nevoie sã fie vãzuþi la lucru cît mai bine cei pe care îi avem în probe. Nu ºtiu dacã se va juca ºi cu Dinamo Kiev. Oricum numãrul de jucãtori din lot poate permite programarea unui numãr mai mare de partide de verificare“, a mai spus Ion Mãrginean.

Articol afisat de 1511 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective