Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 13 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moldocor la prima înfrîngere în Liga I

Moldocor Piatra Neamt nu a avut în Dobrogea acelasi noroc precum cei de la FC Ceahlaul si au fost învinsi de Futsal Municipal Constanta cu 10-5 (5-2), în etapa a II-a a Ligii I la fotbal în sala, care s-a disputat duminica, 10 septembrie. Fotbalistii antrenati de Cristi Coroama si Gabi Bucur au avut de suferit din cauza ratarilor, dar si a minusurilor defensive. Conform spuselor lui Cristi Vornicu, managerul clubului moldovean, Moldocorul a pierdut la Constanta la o diferenta prea mare de scor, diferenta care nu reflecta realitatea din teren. „Am pierdut acest joc, dar scorul de 10-5 este mult prea drastic, fata de ceea ce s-a jucat în teren. Ratarile ne-au costat însa, deoarece o echipa buna, cum este Constanta, a profitat de gafele ofensive ale noastre, iar cînd au avut sansa, au înscris. Pacat ca nu am reusit sa ne mentinem avantajul luat în primele minute, cînd am condus cu 1-0, dar mai ales ca nu am mai marcat la ocaziile avute la acest scor“, a declarat Cristi Vornicu. Acesta a mai afirmat ca s-au ratat ocazii la scorul de 0-1, dupa care gazdele au ajuns la 4-1 pe tabela de marcaj. S-au facut gafe si la 4-2 si 5-3 pentru gazde, aceste goluri fiind resimtite mai ales la capitolul moral.
Oficialul pietrean a precizat ca în aceasta saptamîna conducerea tehnica a echipei va avea la dispozitie tot lotul, cu exceptia lui Claudiu Serban. Toti jucatorii sînt apti din punct de vedere medical, astfel ca meciul de la finalul saptamînii, cu cei de la Clujana Cluj Napoca, poate fi pregatit în cele mai bune conditii. Vornicu a mai spus ca toata lumea se gîndeste la prima victorie în acest sezon, dupa egalul cu Poli Timisoara (1-1), de saptamîna trecuta din Sala Ceahlaul, si înfrîngerea din etapa a II-a a Ligii I. Cît priveste situatia din clasament dupa meciurile din etapa a II-a se vede clar ca FC CIP Deva si ACS Odorheiu Secuiesc se vor bate din nou pentru titlul national, la fel ca si în campionatul trecut. Rezultatele înregistrate în etapa a II-a a Ligii I la futsal sînt urmatoarele: FM Constanta - Moldocor Piatra Neamt 10-5, Clujana Cluj Napoca - Athletic Club Bucuresti 2-3, United Galati - ACS Odorheiu Secuiesc 0-3, Metropolis Bucuresti - Informatica Timisoara 7-7, FC CIP Deva - Quasar Deva 8-0, Poli Timisoara - Energia Vulturu Focsani 3-2. Rezultatul partidei Cosmos Pitesti - Energoconstructia Craiova nu ne-a parvenit.

Articol afisat de 1488 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective