Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Vreau sa intru în posesia recompensei“

Cezar Claudiu Chiritescu, pietreanul care a contribuit decisiv la prinderea hotilor ce se ascundeau pe Dealul Cîrlomanu, doreste sa intre în posesia recompensei. Pietreanul a auzit de la televizor ca Politia Iasi si Directia Silvica Iasi au oferit o recompensa de 4 milioane de lei si 4 hectare de teren celui care oferea informatii cu privire la autorii furtului de arma din casa unui padurar iesean. Cum cei trei hoti prinsi la Piatra Neamt sînt autorii furtului de arma, Claudiu Chiritescu crede ca este îndreptatit sa primeasca recompensa oferita. „Eu l-am prins pe unul dintre ei. Ma aflam în curtea unui cetatean, unde efectuam niste lucrari. La un moment dat, pe lînga mine a trecut un individ necunoscut, urmat de domnul Chimina care era înarmat cu un par. Acesta a strigat la mine sa-l prind pe necunoscut. Am plecat în urmarirea lui, iar dupa o cursa de aproximativ 500 de metri l-am prins. A venit domnul Chimina, l-a luat si l-a dus acasa, unde l-a tinut pîna la venirea politistilor. Ulterior, au fost prinsi si ceilalti doi, moment în care am aflat ca ei sînt autorii furtului de la Iasi, pentru rezolvarea caruia s-a oferit o recompensa. Cum eu am contribuit la prinderea hotilor, consider ca recompensa mi se cuvine“, a declarat Claudiu Chiritescu. Acesta a precizat ca, pîna în acest moment, nu l-a contactat nimeni în legatura cu recompensa promisa, însa a spus ca va încerca sa ia legatura cu cei care trebuie sa o ofere. Contactat telefonic, comisarul sef Costel Simion a declarat ca stie despre recompensa, însa ca nu este el cel care trebuie sa ia o decizie în acest sens: „ÃŽi recomand tînarului sa ia legatura cu Politia Iasi si cu Directia Silvica Iasi, pentru ca ei sînt cei care au promis recompensa“, a declarat comisarul sef Simion, seful Politiei Piatra Neamt.
Reamintim ca, acum doua zile, politistii nemteni au reusit sa-i identifice pe autorii mai multor furturi comise pe raza judetului Neamt si nu numai. ÃŽn unul dintre rucsacurile pe care infractorii le aveau asupra lor, oamenii legii au gasit o pusca mitraliera model AKM WUM, calibru 7,62X39 mm. Arma este una si aceeasi cu cea disparuta pe 18 septembrie din locuinta lui Aurel D., de 46 de ani, vînator la cantonul Poiana, din comuna ieseana Schitu Duca. Infractorii au patruns în incinta casei, de unde, printre alte bunuri, au sustras, prin distrugerea lazii metalice, arma de serviciu si doua cartuse de manevra, de acelasi calibru, ce se aflau în încarcatorul metalic montat la arma. ÃŽn Piatra Neamt, spun politistii, cei trei hoti au comis numeroase furturi, pîna acum fiind probate cinci fapte: „Domnului Chiliman i-au furat, acum vreo trei saptamîni, suma de 60 de milioane de lei. Acum doua zile, cei trei au fost vazuti de pagubit din nou în apropierea casei sale. Banuind ca este ceva necurat la mijloc, Chiliman i-a spus individului sa stea, însa a acesta a fugit. Asa a ajuns în «ecuatie» si Claudiu Cezar Chiritescu“.

Articol afisat de 2020 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective