Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 22 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Victoria lui Purica

Ceahlaul a meritat cele trei puncte puse Ă®n joc ale partidei cu Pandurii TĂ®rgu Jiu pentru ca a vrut mai mult. Meritul cel mai mare este al mijlocasului Marian Purica, fotbalistul decisiv Ă®n partida de miercuri seara. Desi golul a fost marcat de Stajic, bosniacul aflĂ®ndu-se la prima reusita pentru Ceahlaul, omul meciului a fost Purica. A sutat de la marginea careului de 16 metri Ă®n minutul 74 si torpila sa l-a facut pe Balaet sa respinga gresit pĂ®na la Stajic, care a marcat din plonjon. Acelasi Purica a scos de pe linia portii un balon sutat de la numai doi metri de un atacant advers, Ă®n ultimele momente ale partidei de la Piatra Neamt. Bucuria sa de la faza defensiva din ultimul minut de joc a fost la fel de mare ca si cea Ă®n urma careia s-a marcat un gol. La finalul meciului putini au vazut ca Gheorghe Stefan a facut o cruce mare prin care a multumit divinitatii pentru cele trei puncte. „Jocul a fost slab, dar sĂ®nt extrem de multumit de scor. Este o victorie chinuita“ , a spus Gheorghe Stefan.
Mai merita remarcate alte doua evenimente interesante petrecute pe parcursul acestui meci. Primul, în minutul 52, cînd Tibi Serban a fost înlocuit de Simic. Decarului pietrean nu i-a priit alegerea facuta de Ion Moldovan, iar în momentul schimbarii nu l-a mai salutat pe Simic si nici nu i-a urat succes la intrarea în teren, asa cum fac toti cei care considera ca au colegi la echipa si nu dusmani. Poate ca atmosfera la echipa nu se datoreaza faptului ca cei nou-veniti formeaza bisericute, ci faptului ca unora nu le convine ca fac tusa sau ca sînt schimbati. Oricum, pentru acest gest, care a fost taxat cu fluieraturi copioase de spectatori, Tibi Serban trebuie sa îsi ceara în mod public scuze colegilor, dar mai ales lui Simic. Al doilea eveniment remarcat a fost faptul ca, dupa aproape o ora de joc, Karamian a cerut sa fie schimbat, însa Moldovan a ales sa-l tina în teren si sa-l forteze sa joace pîna la final, desi a dat impresia ca înoata în momentul în care alerga dupa vreun adversar.
Prea multe altele nu se pot povesti Ă®n urma unui joc urĂ®t, anost si plictisitor. Multe greseli invididuale, multe „mĂ®ngĂ®ieri“ ale balonului si destula lipsa de inspiratie la constructia atacurilor. Toate aceste „bile negre“ trebuie trecute Ă®n dreptul ambelor echipe.
Pentru Ceahlaul urmeaza un alt meci de lupta, în care punctele sînt mult mai importante decît spectacolul sau reusitele personale. La Petrosani, cu Jiul, sîmbata, galben-negrii nu au voie sa piarda pentru ca apoi sa aiba liniste înainte de finalul turului. A trecut o jumatate de tur, dar greul abia acum începe. Vin la Piatra Neamt Poli Timisoara, UTA, Steaua si Rapid, iar în deplasare se va juca la U Craiova, FC Vaslui, FC Arges si Dinamo.

Articol afisat de 1547 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective