Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Alesii impart ultima „felie de saracie“

Alesii impart ultima „felie de saracie“

• alesii locali sint chemati sa analizeze modul de repartizare a sumelor primite la rectificarea de buget

Consilierii locali romascani sint chemati, in sedinta extraordinara de astazi, 5 octombrie, sa aprobe modificarea bugetului, ca urmare a ultimei rectificari de anul acesta. Municipiul Roman a primit sume defalcate din TVA, in vederea echilibrarii bugetului, care a ajuns, dupa rectificare, la 1.990.000 RON, influentele pe trimestrul IV fiind de 341 lei. La aceste sume se adauga si cele defalcate din TVA pentru finantarea cheltuielilor descentralizate la nivelul comunelor, oraselor si municipiilor, in cuantum de 28.254 mii lei, din care cheltuieli de personal pentru institutiile de invatamint preuniversitar - de 25.271 lei. Pentru trimestrul, IV s-au repartizat 1.441 lei, bugetul rectificat la acest capitol fiind de 29.695 lei, din care 26.172 lei pentru salariile din invatamint.
Conform anexelor la capitolul „Venituri“ in trimestrul IV, bugetul local a primit o suplimentare de 1.782 mii lei. La capitolul „Cheltuieli“ s-a prevazut aceeasi suma, defalcata pe diverse capitole: autoritati publice locale: cheltuieli de personal, cheltuieli materiale si de capital, capitolul invatamint, care are alocata pentru trimestrul IV suma de 1.441 mii lei pentru cheltuieli de personal si 291 mii lei cheltuieli materiale pentru utilitati. La capitolul autoritati publice, cultura, recreere, religie, prestari servicii, pentru cheltuielile materiale se aloca suma de 3,6 mii lei cheltuieli materiale.
Urmare a rectificarii bugetare, consilierii locali sint chemati sa aprobe utilizarea din fondul de rulment a sumei de 100 mii lei pentru cheltuielile necesare lucrarilor de introducere a gazului metan in cartierul Nicolae Balcescu. Ei vor analiza referatul secretarului Consiliului Local, Gheorghe Carnariu, care a solicitat alocarea sumei de 336.800 RON pentru asigurarea cheltuielilor necesare desfasurarii corespunzatoare a activitatii echipei de handbal HCM, componenta a Ligii Nationale de handbal feminin, calificata in Cupele Europene. Se solicita 80.000 RON pentru salarii si impozite locale, 4.000 RON - prime de joc. Pentru transport si deplasarile echipei la jocurile oficiale, se solicita suma de 35.000 RON. In vederea asigurarii mesei jucatoarelor, la cantina Liceului cu Program Sportiv, este necesara suma de 50.000 RON. Cheltuielile pentru meciurile oficiale in deplasare (cazare si masa) sint estimate la 20.000 RON. Indemnizatiile de efort se vor ridica la 3.000 RON. Fondul de medicamente se ridica si el la 10.000 RON. Plata pentru infosport ajunge la 7.800 RON. Chiria si intretinerea locuintelor pentru sportive va fi de 19.000 RON. Taxele necesare pentru Federatia Europeana de Handbal (EHF) sint de 10.000 RON. Consilierii locali sint chemati sa acorde 5.000 RON pentru operatia jucatoarelor Corina Demeterca si Loredana Ginju. Alti 20.000 RON vor fi alocati pentru transferurile pentru inlocuirea urgenta a jucatoarelor accidentate, iar 7.000 RON vor fi destinati achizitionarii de adidasi si mingi.

Articol afisat de 1619 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Flora ORDEAN)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective