Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Rezultate meritorii pentru tenismenii pietreni la Bacau

• Ilinca Stoica si Alexandru Ghilea au cistigat intrecerile probelor de simplu la Cupa Sport Club Bacau, categoria 16 ani • cei doi au cite 13 ani • pentru ambii urmeaza selectia pentru lotul Romaniei •

Mai multi tenismeni din Piatra Neamt, de la cluburile Condor si Tennis Star, au participat cu succes la Cupa „Sport Club Bacau“ la tenis de cimp. S-au obtinut rezultate interesante, atit la fete, cit si la baieti, mai ales ca juniorii pietreni au ales sa concureze la categorii de virsta mult mai mari.
La fete, Ilinca Stoica (13 ani), de la Condor, a cistigat intrecerea la categoria 16 ani, atit la simplu, cit si la dublu. In finala probei de simplu, Stoica a invins-o pe bacauanca Georgiana Patrasc, scor 6-4, 3-6, 6-3, in timp ce finala la dublu a fost cistigata alaturi de Ecaterina Oproiu, din Onesti. Pentru sportiva pietreanca urmeaza acum participarea la finala pe tara a Campionatului National pe echipe, Stoica avind dubla legitimare cu gruparea Club Municipal Bacau. „A fost un concurs bun pentru ea si sper ca forma in care se afla sa fie mentinuta cit mai mult timp. Programul este incarcat in continuare, cu multe concursuri interesante, astfel ca pregatirea se face la acelasi nivel. Ne dorim mult ca rezultatele care vor veni de acum inainte sa il multumeasca pe sponsorul fetei, firma Eurotherm“, a declarat Romeo Stoica, antrenorul tenismenilor de la clubul Condor. Va urma, pentru Ilinca Stoica, selectia pentru lotul de 14 ani al Romaniei, care va participa, in Franta, in luna decembrie, la Cupa TIM (n.r. - echivalentul Cupei Mondiale pentru juniori). Pentru luna noiembrie este programata si plecarea la „Von Rotz Trophy Junior“, din Elvetia, aceasta intrecere urmind sa inceapa pe 6 noiembrie.
Alexandru Ghilea (13 ani), de la Tennis Star, este baiatul care a surprins asistenta la Cupa „Sport Club Bacau“, prin cistigarea intrecerii la simplu, categoria 16 ani, si a concursului de dublu, la categoria 18 ani. „A fost un turneu bun pentru Alexandru Ghilea, finala jucata la simplu fiind unul dintre cele mai frumoase meciuri ale competitiei. La dublu a facut pereche cu un baiat din Bacau, Dragos Ignat, iar ceea ce au aratat in jocul lor ne da sperante ca vor deveni una dintre cele mai respectate perechi din tenisul juvenil romanesc. Finala la dublu a fost ceva mai dificila pentru baieti, pentru ca s-a jucat in nocturna, fapt care i-a deranjat pe amindoi in primul set, mai ales ca niciunul nu mai jucase la lumina reflectoarelor. In celelalte seturi, jocul copiilor a fost foarte bun si au cistigat“, a declarat Petre Iftimie, antrenor la Tennis Star. In continuare, Alexandru Ghilea se antreneaza pentru a participa la selectia pentru lotul Romaniei care va juca la Cupa TIM, din Franta, dar si pentru a fi prezent la o intrecere in Elvetia, in luna noiembrie.

Articol afisat de 1815 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective