Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Handbalistii juniori II din Piatra Neamt, din nou cei mai buni

• fetele antrenate de Loradana Bulache au cistigat toate meciurile turneului de la Suceava • baietii lui Razvan Caba s-au impus in toate partidele intrecerii de la Botosani •

Echipele de handbal de fete si baieti de la Liceul cu Program Sportiv din Piatra Neamt, categoria juniori II, au pornit cu victorii participarile in campionatele nationale rezervate acestei categorii de virsta. Ambele formatii au cistigat meciurile primului turneu al sezonului 2006-2007.
Fetele antrenate de Loredana Bulache au jucat la Suceava si au avut de trecut peste 4 hopuri. Conform scorurilor inregistrate, LPS Piatra Neamt nu a avut probleme mari in partidele jucate, cea mai mica diferenta inregistrata intr-un meci fiind de sase goluri. In etapa de debut a turneului de la Suceava, LPS Piatra Neamt a invins pe LPS Iasi cu 21-15, dupa care au urmat meciurile cu LPS Vaslui (30-21) si LPS Suceava (24-15). Etapa a IV-a a fost una de pauza pentru gruparea pietreana, iar in ultima runda a intrecerii a inregistrat o victorie impotriva celor de la LPS Botosani, scor 28-20. Pentru echipa pietreana urmeaza alte turnee in grupa de calificare A, LPS trebuind sa organizeze ultimul turneu preliminar abia in luna februarie a anului viitor, intre 23 si 25.
Baietii antrenati de Razvan Caba au participat la turneul I al fazei preliminare a intrecerii nationale rezervate lor, la Botosani. LPS Piatra Neamt a obtinut acolo cinci victorii din tot atitea posibile, din care cea mai dificila - la o diferenta de numai trei goluri, iar cea mai usoara, la 17 goluri. Primul meci s-a disputat in compania celor de LPS Roman, a II-a echipa din Neamt repartizata in Seria A, iar rezultatul final a fost 36-27 pentru pietreni. In etapa a II-a, LPS Roman a fost invinsa de LPS Suceava (25-27), iar LPS Piatra Neamt a surclasat echipa gazda a intrecerii, LPS Botosani (40-23). In etapa a III-a, cele doua formatii nemtene au reusit sa cistige (n.r - LPS Botosani - LPS Roman 23-25 si LPS Iasi - LPS Piatra Neamt 21-26), pentru ca in etapa a IV-a, LPS Roman sa termine 20-20 cu LPS Vaslui, iar LPS Piatra Neamt sa invinga cu 31-28 pe suceveni. LPS Roman a pierdut greu meciul cu LPS Iasi (13-17), iar LPS Piatra Neamt a dispus de LPS Vaslui cu 36-21. LPS Piatra Neamt va organiza urmatorul turneu al fazei preliminare, intre 20 si 22 octombrie, in timp ce LPS Roman va fi gazda ultimului turneu al acestei faze a campionatului national, intre 20 si 22 aprilie 2007.

Articol afisat de 1486 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective