Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Sper sa nu fim vinati de arbitri“

„Sper sa nu fim vinati de arbitri“

• tehnicianul Ion Moldovan spera sa nu functioneze, de acum inainte, spiritul de breasla al arbitrilor, iar Ceahlaul sa fie „vinat“ • antrenorul se plinge de greutatea cu care ii face pe jucatori sa se concentreze la antrenamente •

Ceahlaul Piatra Neamt trece, in aceste zile, printr-o perioada dificila, mai ales din punct de vedere psihic, in urma evenimentelor din meciul cu Politehnica Timisoara. Atit antrenorii, cit si jucatorii si conducatorii sint inca afectati de modul in care s-au pierdut cele trei puncte din jocul amintit. Cel mai greu le este, insa, jucatorilor, care nu au chef sa munceasca asa cum si-ar dori antrenorii, in timp ce acestia din urma intimpina greutati sa respecte planul unei sedinte de pregatire. Antrenorul Ion Moldovan a recunoscut ca nu prea il intereseaza pedepsele arbitrilor Lucian Dan si Aurel Florescu, dar se gindeste, deja, ca echipa sa ar putea fi „atinsa“ de fluierasi in jocurile viitoare. „Sper sa nu fim vinati de acum inainte de cei care ne vor arbitra. Sper sa nu functioneze spiritul de breasla, iar abitrii sa ne vineze in viitoarele jocuri. Daca va gindi cineva de maniera asta, atunci ar fi un dezastru pentru noi“, a declarat Ion Moldovan. Tehnicianului ii este greu sa ii faca pe jucatorii proprii sa lucreze cu aceeasi placere cu care o faceau in urma cu o saptamina, deoarece fiecare „intra“ greu in antrenament, iar orice comanda li se pare o corvoada. „Comisarul“ a mai spus ca evenimentele din ultimul meci au dat peste cap programul echipei, in care era, deja, stabilit un cantonament la Tirgu Neamt. „Nu am putut, insa, sa ii iau acum departe de familii si sa le provoc si alte probleme. Echipa este cazuta psihic si lucram greu cu ea. Evident ca avem discutii cu fiecare in parte si incercam sa ii facem sa inteleaga ca totul a trecut acum. Consider ca, daca am fi avut meci la citeva zile dupa cel cu Timisoara, atunci s-ar fi trecut mai repede peste momentul greu. Ne-am fi concentrat la partida urmatoare si atunci totul ar fi fost uitat mai repede“, a precizat Moldovan.
Ceahlaul ar putea incheia colaborarile cu jucatorii Marian Zeciu si Gigel Ene, fotbalisti transferati in vara acestui an de la Rapid Bucuresti. Acestia au jucat destul de putin pentru prima echipa a clubului pietrean, conducerea nefiind multumita de randamentul lor de pina acum. „Indiferent de situatia acestor jucatori, sper ca eventuala despartire sa fie una pe cale amiabila“, a precizat Moldovan. Referindu-se la meciul cu Universitatea Craiova, tehnicianul a precizat ca FC Ceahlaul a facut adresa la Liga Profesionista de Fotbal pentru a cere jucarea meciului cu oltenii pe un stadion omologat pentru Liga I. Avind in vedere ca U Craiova are propriul stadion suspendat pentru doua etape, conducerea clubului oltean trebuie sa gaseasca o arena care sa fie la o distanta de cel putin 60 de kilometri de municipiul doljean. „Vrem sa jucam pe un stadion deja licentiat pentru meciuri de Liga I, nu pe unul care abia acum ar putea primi dreptul de a gazdui astfel de partide“, a mai spus Moldovan.
Pina la jocul oficial cu Universitatea Craiova, Ceahlaul va mai juca miine un amical cu Dacia Chisinau, formatie de pe locul III in campionatul Republicii Moldova, existind posibilitatea aranjarii, saptamina viitoare, si a unui duel cu Politehnica Iasi.
FOTO: Ion Moldovan, antrenorul principal al Ceahlaului

Articol afisat de 1489 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective