Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 25 Octombrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Victima accidentului de la Ambulantã, în spital la Bucuresti

Victima accidentului de la Ambulantã, în spital la Bucuresti

• Constantin Baciu a suferit o interventie chirurgicalã la un picior, iar în zilele urmãtoare o va suporta pe a doua, la celãlalt • alãturi de el, în calitate de însotitor, stã mama bãiatului vinovat de producerea accidentului •


Constantin Baciu, în vîrstã de 59 de ani, din Piatra Nemt, îngrijitorul de curte al Serviciului Judetean de Ambulantã Neamt, care a fost victima unui grav accident de muncã petrecut la începutul sãptãmînii trecute, cînd a fost prins sub zidurile dãrîmate ale unei gherete spulberate de o betonierã, se aflã în îngrijirea cadrelor medicale ale Spitalului de Urgentã din Bucuresti. Acesta a suferit o interventie chirurgicalã la unul dintre picioare si urmeazã sã o suporte pe cea de a doua, la celãlalt. Reamintim cã, în urma accidentului a cãrui victimã a fost, Constantin Baciu s-a ales cu fracturã de femur la ambele picioare si cu fracturã de bazin.
Cum bãrbatul nu are pe nimeni care sã îl ajute, cea care, de cînd a plecat la Bucuresti, se aflã alãturi de el la spital, în calitate de însotitor, este mama soferului care a produs teribilul accident rutier. Mai mult decît atît, tatãl bãiatului a promis conducerii Ambulantei cã va înlocui ghereta si va repara gardul stricat.
Reamintim cã Florin Serpe, în vîrstã de 20 de ani, din Piatra Neamt, angajat al firmei Eco Trans din localitate, care conducea, dinspre Garã, o betonierã marca Iveco, din cauza vitezei excesive si a neadaptãrii acesteia la carosabilul ud, în dreptul Ambulantei Neamt a pierdut controlul volanului, a derapat si a intrat în plin în ghereta paznicului din curtea unitãtii sanitare, pe care a spulberat-o.
Cu toate cã a încercat sã frîneze si sã redreseze masina, tînãrul sofer a reusit sã roteascã masina pe loc, s-a izbit într-un autovehicul din curtea unitãtii sanitare si, în final, s-a oprit. Speriat de isprava pe care a reusit sã o facã si de faptul cã în „dansul“ lui pe roti a fost la un pas de a intra într-o autosanitarã cu echipaj medical care pleca la o solicitare si de a muta din loc masinile proprietate personalã a doi angajati ai Ambulantei, tînãrul sofer a lãsat masina si a fugit.
De-a dreptul socati de cele petrecute sub ochii lor, mai multi angajati ai Ambulantei au rãmas, cîteva clipe, muti de spaimã atunci cînd au auzit strigãte de ajutor de sub zidurile dãrîmate ale clãdirii. Mobilizati de doctor Letitia Damoc, sefa Serviciului Judetean de Ambulantã Neamt, mai multi soferi si asistenti, cãrora li s-au alãturat si pompierii militari din cadrul Serviciului Descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã Neamt au reusit, în cîteva minute, sã scoatã de sub dãrîmãturi pe cei doi bãrbati care se aflau în gheretã, atunci cînd aceasta a fost izbitã de betonierã.
Cealaltã victimã surprinsã sub dãrîmãturi a fost Ion Ilie, în vîrstã de 51 de ani, din Dumbrava Rosie, agent de pazã la firma Moldova Security. Acesta a sufetit multiple traumatisme la nivelul întregului corp si a fost, cîteva zile, spitalizat la Ortopedie, iar acum se aflã acasã, în concediu medical.

Articol afisat de 1858 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective