Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 13 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Meci slab si trei puncte pierdute

Ceahlãul a pierdut un nou meci în Liga I, dar, ca si altã datã, galben-negrii au ajutat la revenirea unei formatii slabe a campionatului. FC Arges a cîstigat cu 1-0, în urma unei gafe a lui Prisacã, eroul gazdelor fiind Prepelitã. La final, declaratia lui Florin Marin a surprins: „Am fãcut un joc bun“. Ne întrebãm dacã la Pitesti a fost un joc bun din partea echipei pietrene, atunci partidele cu Poli Timisoara, cu FC Vaslui si Steaua sînt momente de exceptie ale nemtenilor? Cu doar un sut ceva mai periculos pe spatiul portii si fãrã nici o ocazie de a marca Ceahlãul este departe de un joc reusit, pietrenii multumindu-se sã se apere si sperînd cã nu vor încasa din un gol. De reamintit este cã în meciul cu Steaua au fost cîteva situatii clare de a înscrie, în teren vãzîndu-se si mai multã determinare. Poate cã si frica de a nu pierde în fata campioanei i-a fãcut pe galben-negri sã joace astfel. La Pitesti trebuia mai mult tupeu în fata unei echipe de bãtut si trebuiau suturi pe poartã. De la mijloc în sus Ceahlãul a suferit. Numai cu mingi aruncate la bãtaie nu se poate. Echipa a suferit si din cauza multitudinii de jucãtori absenti, fie accidentati, fie suspendati, dar acest lucru nu ar trebuie sã scuze. Toti cei care sînt la echipã au pretentii sã joace în Liga I, dacã se poate chiar titulari. Toti ar trebui sã arate cã meritã acest lucru în momentul cînd li se oferã sansa, pentru ca apoi sã fie greu de scos din formula de start. Poate cã Florin Marin va avea totusi sansa de a pregãti urmãtoarele douã meciuri cu mai multi jucãtori valorosi care sã îi dea solutii pentru abordarea întîlnirilor în vederea cîstigãrii punctelor puse în joc. FC Arges a fost echipa mai bunã, mai dornicã de victorie si mai prezentã în jumãtatea adversã. Dorinel Munteanu s-a agitat mult, a tipat la ai sãi, dar mãcar a fost rãsplãtit cu trei puncte. Centrarea lui Rednic i-a dat ocazia de a marca lui Prepelitã, în minutul 39. Aceasta si pentru cã Prisacã în loc sã iasã pe centrare a preferat sã facã pasul înapoi si sã fie depãsit usor de decarul gazdelor. Era o minge la care putea ajunge fostul botosãnean, nu neapãrat sã o prindã, dar pentru a fi respinsã si pentru a îndepãrta pericolul din careul propriu. ÃŽn repriza secundã Ceahlãul a încercat poarta gazdelor, dar numai prin suturi de la distantã, mingea trecînd mult pe lîngã tintã. Nãstãsie si Tãnasã au avut si ei sansele lor de a mai înscrie în poarta moldovenilor, dar pînã la urmã a rãmas 1-0 si alte trei puncte fãcute cadou de Ceahlãul unei alte contracandidate în lupta pentru evitarea retrogradãrii. Aceasta dupã meciurile cu FC National, FC Vaslui, Universitatea Craiova si Jiul Petrosani.
Urmãtorul meci ale echipei antrenate de Florin Marin este duminicã, de la ora 20:30, contra celor de la Rapid Bucuresti.

Articol afisat de 1571 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective