Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 4 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Inspectoratul Scolar cautã 50 de directori

• de astãzi si pînã la jumãtatea lunii, la ISJ se sustin concursuri pentru titularizarea a 50 de directori plini si adjuncti în scolile nemtene • conducerea ISJ vrea ca în scolile si liceele din judetul Neamt sã nu mai fie sefi cu delegatie •

Inspectoratul Scolar al judetului Neamt organizeazã, în perioada 4 - 15 decembrie 2006, concurs pentru ocuparea posturilor vacante de director si director adjunct din unitãtile de învãtãmînt preuniversitar de stat. Conform situatiei prezentatã de inspectorat, concursul se va organiza pentru alegerea a 50 de directori, dintre care 12 vor ocupa locul secund în unitãtile de învãtãmînt care acum sînt conduse de directori interimari, cu delegatie.
Înscrierile la concurs s-au fãcut pînã pe 17 noiembire 2006, la sediul Inspectoratului Scolar. Lista posturilor vacante, fisa postului, tematica, bibliografia, criteriile de evaluare a proiectului de dezvoltare institutionalã, metodologia si lista documentelor necesare înscrierii la concurs au fost afisate la sediul si pe site-ul Inspectoratului Scolar, www.isjneamt.ro.
Printre cele cincizeci de unitãti de învãtãmînt pentru care se cautã sefi sînt Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Cuvioasa Parascheva“ Agapia (director), Scoala de Arte si Meserii Bãltãtesti (director), Scoala cu clasele I-VIII Bicaz Chei (director), Grup Scolar Agricol „Ion Ionescu de la Brad“ Horia (director), Colegiul National Petru Rares Piatra Neamt (director adjunct), Colegiul tehnic de Transporturi Piatra Neamt (director adjunct), Grupul Scolar Economic Administrativ Piatra Neamt (director si director adjunct), Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfintii ÃŽmpãrati Constantin si Elena“ Piatra Neamt (director), Scoala cu clasele I-VIII nr. 10 Piatra Neamt (director), Scoala cu clasele I-VIII nr. 3 Piatra Neamt (director si director adjunct), Scoala cu clasele I-VIII nr. 7 Piatra Neamt (director), Grupul Scolar Industrial de Constructii de Masini Roman (director si director adjunct), Liceul cu Program Sportiv Roman (director adjunct), Liceul Teologic Romano-Catolic „Sfîntul Francisc de Assisi“ (director), Scoala cu clasele I-VIII nr. 7 Roman (director), Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri“ Sãbãoani (director adjunct), Scoala cu clasele I-VIII nr. 2 Sãvinesti (director adjunct), Colegiul tehnic Ion Creangã Tîrgu Neamt (director adjunct), Scoala cu clasele I-VIII nr. 2 Tîrgu Neamt (director), Scoala Specialã Tîrgu Neamt (director), Seminarul Teologic Liceal „Veniamin Costachi“ Mãnãstirea Neamt (director adjunct), etc.
La desfãsurarea concursului pentru functiile de directori si directori adjuncti sînt invitati sã participe, în calitate de observatori, un pãrinte desemnat sau delegat de consiliul reprezentativ al pãrintilor din unitatea de învãtãmînt pentru care se organizeazã concursul; cîte un reprezentant desemnat de federatiile sindicale reprezentative la nivel de ramurã care au organizatii sindicale în unitatea de învãtãmînt - la unitãtile de învãtãmînt la care nu existã organizatie sindicalã poate participa un reprezentant al salariatilor de la unitatea scolarã pentru care se organizeazã concursul, ales în consiliul profesoral prin vot secret, cu majoritate simplã; un reprezentant al consiliului local, iar pentru liceu - un reprezentant al Ministerului Educatiei si Cercetãrii. Neprezentarea observatorilor nu afecteazã legalitatea desfãsurãrii concursului.

Articol afisat de 2586 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective