Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Monitorul Neamt
 Judetul Neamt
 rochii.ro
 fantastic.ro
 sarcasm.ro
 helen.ro
 cojoc.ro
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 4 Decembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Inspectoratul Scolar caută 50 de directori

• de astăzi si pînă la jumătatea lunii, la ISJ se sustin concursuri pentru titularizarea a 50 de directori plini si adjuncti în scolile nemtene • conducerea ISJ vrea ca în scolile si liceele din judetul Neamt să nu mai fie sefi cu delegatie •

Inspectoratul Scolar al judetului Neamt organizează, în perioada 4 - 15 decembrie 2006, concurs pentru ocuparea posturilor vacante de director si director adjunct din unitătile de învătămînt preuniversitar de stat. Conform situatiei prezentată de inspectorat, concursul se va organiza pentru alegerea a 50 de directori, dintre care 12 vor ocupa locul secund în unitătile de învătămînt care acum sînt conduse de directori interimari, cu delegatie.
Înscrierile la concurs s-au făcut pînă pe 17 noiembire 2006, la sediul Inspectoratului Scolar. Lista posturilor vacante, fisa postului, tematica, bibliografia, criteriile de evaluare a proiectului de dezvoltare institutională, metodologia si lista documentelor necesare înscrierii la concurs au fost afisate la sediul si pe site-ul Inspectoratului Scolar, www.isjneamt.ro.
Printre cele cincizeci de unităti de învătămînt pentru care se caută sefi sînt Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Cuvioasa Parascheva“ Agapia (director), Scoala de Arte si Meserii Băltătesti (director), Scoala cu clasele I-VIII Bicaz Chei (director), Grup Scolar Agricol „Ion Ionescu de la Brad“ Horia (director), Colegiul National Petru Rares Piatra Neamt (director adjunct), Colegiul tehnic de Transporturi Piatra Neamt (director adjunct), Grupul Scolar Economic Administrativ Piatra Neamt (director si director adjunct), Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfintii Împărati Constantin si Elena“ Piatra Neamt (director), Scoala cu clasele I-VIII nr. 10 Piatra Neamt (director), Scoala cu clasele I-VIII nr. 3 Piatra Neamt (director si director adjunct), Scoala cu clasele I-VIII nr. 7 Piatra Neamt (director), Grupul Scolar Industrial de Constructii de Masini Roman (director si director adjunct), Liceul cu Program Sportiv Roman (director adjunct), Liceul Teologic Romano-Catolic „Sfîntul Francisc de Assisi“ (director), Scoala cu clasele I-VIII nr. 7 Roman (director), Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri“ Săbăoani (director adjunct), Scoala cu clasele I-VIII nr. 2 Săvinesti (director adjunct), Colegiul tehnic Ion Creangă Tîrgu Neamt (director adjunct), Scoala cu clasele I-VIII nr. 2 Tîrgu Neamt (director), Scoala Specială Tîrgu Neamt (director), Seminarul Teologic Liceal „Veniamin Costachi“ Mănăstirea Neamt (director adjunct), etc.
La desfăsurarea concursului pentru functiile de directori si directori adjuncti sînt invitati să participe, în calitate de observatori, un părinte desemnat sau delegat de consiliul reprezentativ al părintilor din unitatea de învătămînt pentru care se organizează concursul; cîte un reprezentant desemnat de federatiile sindicale reprezentative la nivel de ramură care au organizatii sindicale în unitatea de învătămînt - la unitătile de învătămînt la care nu există organizatie sindicală poate participa un reprezentant al salariatilor de la unitatea scolară pentru care se organizează concursul, ales în consiliul profesoral prin vot secret, cu majoritate simplă; un reprezentant al consiliului local, iar pentru liceu - un reprezentant al Ministerului Educatiei si Cercetării. Neprezentarea observatorilor nu afectează legalitatea desfăsurării concursului.

Articol afisat de 2144 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TĂRNĂ)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective