Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 Ianuarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Voleibalistul Mocanu, „consemn“ în cazarmã de Crãciun si Revelion

Voleibalistul Mocanu, „consemn“ în cazarmã de Crãciun si Revelion

• Mocanu a fãcut Revelionul, pentru prima datã, fãrã a avea alãturi familia • „au fost incendii în noaptea de Revelion, dar masina mea nu a iesit“, a spus voleibalistul pietrean • cît priveste sezonul voleibalistic, la finalul cãruia se va retrage, sportivul sperã la cîstigarea unei medalii •

Noaptea în care s-a consfintit intrarea în Uniunea Europeanã a României a fost una pe care unii dintre români au petrecut-o departe de familii. A fost si cazul voleibalistului Ionel Mocanu, de la Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamt, care a fost de serviciu la noul sãu loc de muncã în noaptea de Revelion, dar si în prima zi de Crãciun. Mocanu a depus jurãmîntul pe 13 septembrie 2006 în cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã Neamt, unde este plutonier major. „Asa s-a nimerit în acest an, dar pentru mine nu a fost o povarã, pentru cã este un nou început si trebuie sã mã adaptez“, a declarat jucãtorul pietrean.
Ionel Mocanu a mai spus cã totul a decurs normal, dar cã a avut si noroc pentru cã nu a fost solicitat la vreo interventie cu echipajul din care face parte. „Au fost focuri în noaptea de Revelion, dar masina mea nu a iesit pe teren. Oricum, dacã era necesar, îmi fãceam datoria ca si colegii mei. A fost prima searã de Revelion petrecutã departe de familie, dar acest lucru nu este o problemã, pentru cã sigur vor urma si altele“, a povestit Mocanu. Jucãtorul a povestit cã au fost si alarme false în seara de Revelion. „Pãcat cã unii au înteles sã facã glume proaste pe seama pompierilor. Cred cã le ardea gîtul prea tare si aveau nevoie de noi. Au fost douã alarme false în acea noapte pe lîngã incendiul din Dãrmãnesti si plecarea masinii de descarcarare la un accident petrecut la Oslobeni“, a mai spus jucãtorul care a anuntat cã se va retrage din activitatea voleibalisticã la finalul sezonului în curs.
Sportivul mai are contract cu VCM-LPS Piatra Neamt pînã la finalul acestui campionat, spunînd cã îsi doreste enorm sã-si încheie cariera cîstigînd o medalie în prima ligã româneascã. „Avem sanse mari sã terminãm pe locul întîi sezonul regulat, dar în turnee ne va fi foarte greu, pentru cã Dinamo are deja douã victorii contra noastrã. Ar fi foarte frumos ca la final de carierã sã pot sã cîstig o medalie cu echipa din Piatra Neamt. Ar însemna mult pentru mine, cît si pentru colegii mei. Va fi însã destul de greu. De asemenea, mi-ar place un meci de retragere“, a completat voleibalistul. Ionel Mocanu, cu 1,97 metri, cel mai înalt subofiter din pompieri, a luat nota 10 la proba scrisã a examenului de angajare în cadrul Inspectoratului de Urgentã al Judetului Neamt, în timp ce media finalã a fost 9,70.

Articol afisat de 1682 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective