Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 Ianuarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Lucian Covrig, si el pe lista „disponibilizatilor“

Lucian Covrig, si el pe lista „disponibilizatilor“

• se pare cã fotbalistul are o ofertã de la un club din Ucraina • la Piatra Neamt ar putea ajunge Florin Matache, de la Dinamo • posibile transferuri ar putea fi ex-rapidistul Robert Nitã, ex-dinamovistul Adrian Scarlatache, dar si un portar american, un mijlocas ofensiv de la Serif Tiraspol si un fundas spaniol •

Ionut Lucian Covrig a fost exclus din lotul Ceahlãul pentru viata nesportivã dusã în afara terenului, devenind astfel jucãtorul cu numãrul 12 de la gruparea pietreanã care a fost „disponibilizat“ în pauza sezonului competitional 2006-2007. Este al treilea portar care va pleca de la Ceahlãul dupã Curcã si Prisacã. Anuntul a fost fãcut de presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul, Viorel Mestecãneanu, la reunirea lotului de pe 2 ianuarie. „Covrig a fost pus pe lista de transferãri“, a fost singurul comentariu al lui Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al Ceahlãului, în ceea ce-l priveste pe Covrig. Ioan Mironas, director în cadrul FC Ceahlãul, a anuntat cã portarul are deja o ofertã de a se transfera în strãinãtate, la o grupare din campionatul ucrainian. Se pare cã sanse mari de a-l înlocui pe Covrig are dinamovistul Florin Matache, alãturi de care ar mai putea veni si Cãtãlin Multescu, de la Jiul. „Nu stiu mai multe. Nici despre echipã, nici despre divizia în care ar putea evolua Covrig, dar mai multe detalii o sã pot oferi la întoarcerea la Piatra Neamt“, a declarat Mironas, aflat la Bucuresti ieri, alãturi de jucãtorii care au efectuat vizita medicalã programatã încã de dinainte de terminarea sezonului de toamnã. Alti jucãtori care au sanse mari de a-si gãsi echipe sînt Tibi Serban si Mihai Nemtanu, plecati sã dea probe în China, si Angelo Alistar, care ar putea evolua sub comanda lui Sorin Cîrtu, la FC National Bucuresti. Trebuie spus cã Alistar a venit la reunirea lotului de pe 2 ianuarie, spunînd cã nu a fost înstiintat în mod oficial cã a fost pus pe lista de transferãri. Conducerea clubului i-a arãtat însã imediat dovada cum cã jucãtorul a primit o hîrtie la domiciliu în care fusese anuntat de „disponibilizare“.
Ieri, Ceahlãul s-a aflat la Bucuresti, la Institutul National de Medicinã Sportivã, pentru un control medical amãnuntit, asa cum si-a dorit antrenorul Florin Marin. Au fãcut deplasarea la Bucuresti fotbalistii Costel Ilie, Alexandru Forminte, Florin Nohai, Valentin Avãdanei si Marian Puricã, cãrora li s-au alãturat Alexandru Cristescu, Florin Chiriac, Daniel Iftime, Florin Macovei, Marius Barna, Florin Gheorghiu, Ionut Enache si Andrei Popa, toti de la Ceahlãul II. Acolo au mai ajuns, din celelalte colturi ale tãrii, Cosmin Vãsîie, Radu Doicaru, Mircea Ilie, Bogdan Vrãjitoarea, Cornel Dobre, Liviu Negoitã, Mãdãlin Murgan si Daniel Costescu. În afara transferurilor deja perfectate, Ceahlãul mai negociazã se pare cu un portar american, un mijlocas ofensiv de la Serif Tiraspol si un fundas spaniol, existînd sanse ca toti acestia sã se prezinte la primul antrenament din 2007, de pe 8 ianuarie. La aceeasi sedintã de pregãtire ar mai putea apãrea fostul rapidist Robert Nitã si fostul dinamovist Adrian Scarlatache.
Ceahlãul se va reuni, luni, 8 ianuarie, la stadion, dar conducãtorii se gîndesc deja la programul de jocuri amicale. Antrenorii vor adversari puternici si jocuri cît mai multe în cantonamentul din Turcia, dupã care vor cãuta sã aibã meciuri „tari“ si în România, pînã la debutul campionatului. Deja sînt peste 90% sanse ca ultimul amical al iernii sã fie cu Politehnica Iasi, echipã care în actuala editie de campionat a învins Ceahlãul de douã ori: 1-0, la Iasi, si 4-0, la Piatra Neamt.

Articol afisat de 2652 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective