Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Februarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Primim la redactie din partea consilierilor liberali

Cu privire la unele afirmatii ale doamnei senator Norica Nicolai, presedinte interminar al PNL Neamt, emise în cadrul conferintei de presã de sîmbãtã, 17 februarie 2007 si publicate în ziarele locale de luni, pentru corecta informare a opiniei publice se impun a fi fãcute urmãtoarele precizãri:
1. Expresia „Consilierii locali ar fi trebuit sã se supere cînd nu au participat la sedinte, cînd nu au informat Biroul despre Hotãrîrile Consiliului Local, cînd bat cîmpii cu multã gratie si incoerentã. Pînã atunci, îi rog sã-si vadã de treaba lor de consilieri locali, sã facã proiecte de hotãrîri cît mai bune, în folosul cetãtenilor, nu al interesului unora“ vãdeste faptul cã, în continuare, doamna senator de Cluj este prost si tendintios informatã de cãtre cei care o consiliazã pe probleme legate de judetul Neamt.
2. Consilierii locali PNL au participat la sedinte, au contribuit la adoptarea unor hotãrîri vitale pentru dezvoltarea municipiului Piatra Neamt. Au informat Biroul judetean PNL despre demersurile lor din activitatea administrativã. Pe scurt, consilierii locai PNL si-au fãcut datoria fatã de cetãtenii care i-au mandatat sã-i reprezinte si au fost corecti si fatã de formatiunea politicã din rîndurile cãreia fac parte si pentru care au muncit în companiile electorale din 2004 (pentru alegerile locale si generale).
3. Prestatia echipei liberale de la Piatra Neamt este apreciatã de cetãtenii orasului, de domnul prim-ministru Cãlin Popescu Tãriceanu si de presedintele Camerei Deputatilor, domnul Bogdan Olteanu, în cadrul vizitelor de acum cîteva luni, pe care acestia le-au efectuat în Neamt.
4. Insinuãrile de genul „hotãrîri în interesul unora“ sînt departe de orice adevãr. Dacã doamna senator are cunostintã despre astfel de subiecte, o rugãm public sã-si ducã demersul pînã la capãt, sã-si facã datoria de a spune lucrurilor pe nume. Altfel, sîntem în fata unei acuze generaliste, lipsite de continut.
5. Ce-i drept, nu toate hotãrîrile de consiliul local, propuse sau votate de consilierii liberali servesc tuturor locuitorilor din Piatra Neamt, unele dintre acestea prezentînd interes, punctual, doar pentru unele categorii sociale. Am putea enumera aici facilitatile acordate pensionarilor sau terenurile si locuintele pentru tineri. ÃŽntr-adevãr, acestea servesc doar „interesului unora“...
6. Considerãm cã expresia „nu voi accepta atitudinea de tîrfe pline de respect în declaratiile publice“ nu meritã nici un comentariu.
7. De altfel, dacã sînt de adus critici activitãtii noastre, acestea ar trebui sã fie discutate întîi în interiorul organizatiei Neamt.

Grupul Consilierilor Locali PNL Piatra Neamt

Articol afisat de 1591 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
()
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective