Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Monitorul Neamt
 Judetul Neamt
 rochii.ro
 fantastic.ro
 culise.ro
 grazie.ro
 odeon.ro
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Februarie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Primim la redactie din partea consilierilor liberali

Cu privire la unele afirmatii ale doamnei senator Norica Nicolai, presedinte interminar al PNL Neamt, emise în cadrul conferintei de presă de sîmbătă, 17 februarie 2007 si publicate în ziarele locale de luni, pentru corecta informare a opiniei publice se impun a fi făcute următoarele precizări:
1. Expresia „Consilierii locali ar fi trebuit să se supere cînd nu au participat la sedinte, cînd nu au informat Biroul despre Hotărîrile Consiliului Local, cînd bat cîmpii cu multă gratie si incoerentă. Pînă atunci, îi rog să-si vadă de treaba lor de consilieri locali, să facă proiecte de hotărîri cît mai bune, în folosul cetătenilor, nu al interesului unora“ vădeste faptul că, în continuare, doamna senator de Cluj este prost si tendintios informată de către cei care o consiliază pe probleme legate de judetul Neamt.
2. Consilierii locali PNL au participat la sedinte, au contribuit la adoptarea unor hotărîri vitale pentru dezvoltarea municipiului Piatra Neamt. Au informat Biroul judetean PNL despre demersurile lor din activitatea administrativă. Pe scurt, consilierii locai PNL si-au făcut datoria fată de cetătenii care i-au mandatat să-i reprezinte si au fost corecti si fată de formatiunea politică din rîndurile căreia fac parte si pentru care au muncit în companiile electorale din 2004 (pentru alegerile locale si generale).
3. Prestatia echipei liberale de la Piatra Neamt este apreciată de cetătenii orasului, de domnul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu si de presedintele Camerei Deputatilor, domnul Bogdan Olteanu, în cadrul vizitelor de acum cîteva luni, pe care acestia le-au efectuat în Neamt.
4. Insinuările de genul „hotărîri în interesul unora“ sînt departe de orice adevăr. Dacă doamna senator are cunostintă despre astfel de subiecte, o rugăm public să-si ducă demersul pînă la capăt, să-si facă datoria de a spune lucrurilor pe nume. Altfel, sîntem în fata unei acuze generaliste, lipsite de continut.
5. Ce-i drept, nu toate hotărîrile de consiliul local, propuse sau votate de consilierii liberali servesc tuturor locuitorilor din Piatra Neamt, unele dintre acestea prezentînd interes, punctual, doar pentru unele categorii sociale. Am putea enumera aici facilitatile acordate pensionarilor sau terenurile si locuintele pentru tineri. Într-adevăr, acestea servesc doar „interesului unora“...
6. Considerăm că expresia „nu voi accepta atitudinea de tîrfe pline de respect în declaratiile publice“ nu merită nici un comentariu.
7. De altfel, dacă sînt de adus critici activitătii noastre, acestea ar trebui să fie discutate întîi în interiorul organizatiei Neamt.

Grupul Consilierilor Locali PNL Piatra Neamt

Articol afisat de 1276 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
()
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective