Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 30 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Birurile, la „mîna“ consilierilor din Tîrgu Neamt

Birurile, la „mîna“ consilierilor din Tîrgu Neamt

• se pare ca, pentru persoanele fizice, taxele si impozitele pentru acest an nu vor fi majorate

Consilierii tîrgnemteni se vor reuni joi, 31 mai, în sedinta ordinara, pe ordinea de zi fiind trecute 13 proiecte de hotarîre, printre care si cel privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru 2008. Executivul a propus ca pentru persoanele fizice, obligatiile fata de bugetul local sa ramîna la nivelul din 2007, si se pare ca si consilierii sînt de acord cu aceasta varianta. Un alt proiect se refera la o rectificare bugetara, ca urmare a alocarii unor fonduri de la bugetul de stat pentru o serie de institutii de învatamînt din Tîrgu Neamt. Vor mai fi supuse aprobarii Consiliului Local organigrama si statul de functii pentru aparatul propriu de specialitate si pentru unitatile subordonate pentru anul 2007. Un alt punct de pe ordinea de zi se refera la concesionarea Serviciului Public de salubrizare stradala, societatii Eurosal Trade SRL Tîrgu Neamt, patronata de Stelian Airinei, care a cîstigat licitatia organizata pentru curatenia orasului, la care mai participasera firmele Rossal SRL Roman si Compania Romprest Service SA Bucuresti. Pentru ca jurista Consiliului Local a plecat la Bucuresti, la un alt loc de munca, executivul a propus ca postul vacant sa fie ocupat prin împuternicire de consiliera juridica Mihaela Nevoie, sef Serviciu Juridic Contencios din cadrul Primariei, aceasta urmînd sa reprezinte si sa apere interesele Consiliului Local în fata instantelor de judecata. Cu ocazia dezbaterilor pe comisii, acest proiect de hotarîre a întîmpinat si critici, consilierul Neculai Andoni fiind de parere ca ar fi trebuit sa se organizeze concurs pentru ocuparea acestui post si ca s-ar putea isca un conflict de interese daca jurista Primariei ar reprezenta si Consiliul Local. Ramîne de vazut daca si ceilalti consilieri îi sustin punctul de vedere. Alesii locali vor hotarî joi, 31 mai, si taxele de închiriere a Salii „Stefan cel Mare“ pentru diverse activitati sportive, pronuntîndu-se si în legatura cu reactualizarea unor taxe la nivelul orasului. Va mai fi ceruta aprobarea consilierilor pentru acordarea unor scutiri la plata impozitelor pentru cîteva persoane cu probleme financiare si va fi pusa în discutie concesionarea unui spatiu pentru un cabinet medical ce urmeaza sa fie construit pe bulevardul Mihai Eminescu.

Articol afisat de 1552 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ramona AANEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de profesor la data 30.05.2007 08:55
Sala de sport - O VACA BUNA DE MULS !
Sala de sport de la Colegiul Stefan trebuie sa fie administrata de acest colegiu si nu de toti mafiotii care au stras deja sute de milioae de la elevii care au dorit sa faca sport in ea. Asa cum este administrata PIATA orasului trebuie sa fie administrata si SALA de sport. Consiliul local trebuie sa numeasca organele de control care sa verifice in permaneta activitatile desfasurate in sala, ori sa doneze SALA de sport familiei ARNAUTU, pentru ca aceasta a pus deja stapanire pe aroape tot orasul. Dragi consilieri locali treziti-va odata !
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective