Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 30 Mai 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Andi Neagu, finalist la World Samurai Night

Andi Neagu, finalist la World Samurai Night

• pietreanul a concurat la categoria open, unde a avut adversari din Franta, Algeria, Belgia si Polonia • Ionel Ionita va da examen pentru gradul 2 dan kyokushin, Ă®n Polonia, urmĂ®nd a fi examinat de presedintele federatiei internationale •

Andi Neagu, luptator al clubului Takeda Piatra Neamt, a terminat pe locul secund al concursului World Samurai Night, Ă®ntrecere desfasurata la Bruxelles, capitala Belgiei, Ă®n ziua de 12 mai. Conform spuselor sportivului pietrean, la turneu a fost invitat Ă®n urma evolutiei bune de la turneul din Japonia din toamna anului 2006, avĂ®nd parte de adversari cu nume Ă®n lumea artelor martiale de contact. Neagu (foto) a fost repartizat la categoria + 90 kg, categorie care l-a cuprins si pe polonezul Mariusz Liginski. „Am stiut de acasa, de la Piatra Neamt, ca voi lupta cu acest polonez. Soarta a vrut sa Ă®l Ă®ntĂ®lnesc Ă®n finala, dar este un adversar extrem de greu de Ă®nvins. Este un luptator care loveste napraznic cu piciorul si care, pĂ®na la finala, a cĂ®stigat toate meciurile Ă®nca din prima repriza. Am avut Ă®n fata o forta a naturii la cei 1,93 metri si la 100 de kilograme. SĂ®nt mĂ®ndru ca am rezistat Ă®n ring toate cele noua minute ale meciului, dar dupa acea zi am avut nevoie de patru zile de recuperare pentru a-mi reveni“, a declarat Andi Neagu, care Ă®n finala a avut de partea sa publicul prezent Ă®n sala, avĂ®nd Ă®n vedere diferenta de gabarit fata de polonez. Antrenorul sau, Ionel Ionita, conducatorul clubului Takeda, a povestit ca pe adresa gruparii pe care o conduce au venit multe mesaje de felicitare. „Multi au trimis mesaje sa Ă®l felicite pe Andi pentru modul Ă®n care s-a comportat la Bruxelles si pentru spectacolul de acolo. Este o performanta pentru Piatra Neamt, nu numai pentru clubul Takeda. Este o finala de turneu Ă®n care greu se ajunge“, a precizat Ionita.
Trebuie spus ca meciurile au avut loc într-un ring si s-au întins pe durata a trei reprize de cîte 3 minute. Primul meci al lui Andi Neagu la Bruxelles a fost programat împotriva campionuluI Algeriei, de care a trecut în numai doua reprize. A urmat partida contra lui Benamor, campionul Frantei, de care Neagu a trecut în trei reprize, iar în semifinale, Habib, cel mai bun sportiv din Emiratele Arabe Unite, a pierdut în fata românului tot în trei reprize. Meciul din finala a durat tot trei reprize, desi pîna atunci polonezul reusise sa cîstige toate celelalte trei partide prin KO.
Andi Neagu si Ionel Ionita vor participa, pe 12 august, la un stagiu Ă®n Polonia, acolo unde al doilea va da examen pentru gradul 2 dan Ă®n kyokushin, examinatorul fiind presedintele federatiei internationale, Kancho Tezuka. „Trebuie sa ma pregatesc serios pentru acest examen“, a declarat Ionita. Conducatorul de la Takeda a anuntat ca la Piatra Neamt va avea loc, Ă®n luna octombrie, un eveniment important Ă®n lumea artelor martiale, Ă®n Sala Ceahlaul, despre care nu a dat, Ă®nsa, detalii.

Articol afisat de 2653 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective