Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 20 Iulie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

E-ON si Apa Serv, reclamate pentru servicii proaste

Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Neamt au primit, de la începutul anului pîna la jumatatea lunii iulie, 380 de reclamatii si sesizari din partea populatiei, nemultumita de calitatea serviciilor sau produselor de pe piata judetului. Dintre cele 327 solutionate, doua treimi s-au dovedit întemeiate. Conform precizarilor facute de catre inginerul Gheorghe Bud, consilier principal al OJPC Neamt, mai bine de jumatate din reclamatiile si sesizarile primite au vizat serviciile de proasta calitate prestate de operatorii cu astfel de obiecte de activitate, iar restul - calitatea produselor nealimentare si alimentare.
Nemultumirile celor mai multi dintre nemteni se refereau la societatile de distributie a apei potabile si menajere. „Neplata utilitatilor catre Apaserv de catre mai multe asociatii din Piatra Neamt s-a soldat, recent, cu sistarea furnizarii de apa rece. Nemultumiti, mai ales ca temperaturile sĂ®nt foare ridicate, multi cetateni care erau cu plata la zi s-au scandalizat si ne-au cerut sprijin Ă®n solutionarea problemei. Cei care locuiesc la bloc trebuie sa Ă®nteleaga ca statul Ă®n comun presupune o serie Ă®ntreaga de probleme, pentru rezolvarea carora oamenii trebuie sa se implice mai mult si sa Ă®si asume responsabilitati. Nu este suficient ca omul sa fie doar un bun platnic, el trebuie sa aiba curajul sa ceara explicatii administratorului care de multe ori nu prea Ă®si face treaba. Mai exact, nu scoate banii de la datornici si accepta sa se acumuleze debite imense“, a declarat Gheorghe Bud, consilier principal al OJPC Neamt.
O alta serie de reclamatii venite din partea populatiei incrimineaza desele caderi de tensiune din sistemul de alimentare cu energie electrica. Mai ales în ultima vreme, acestea au fost foarte dese si au afectat numeroase localitati rurale din judet, fiind provocate si de furtunile, vijeliile si descarcarile electrice care s-au abatut asupra judetului.
Contactati de catre reprezentantii OJPC Neamt, în multe dintre cazuri, reprezentantii E-On Moldova si-au asumat raspunderea si i-au despagubit pe cei care au avut de suferit din cauza lor, dar, în altele, au aratat cu degetul catre multi dintre primarii localitatilor rurale din judet. Acestia sînt acuzati ca nu au mai facut defrisari în zonele traversate de linii de înalta tensiune. Astfel, în timpul vijelilor si furtunilor, acestea au fost rupte sau agatate de copaci rupti, fiind provocate scurtcircuite.

Articol afisat de 1485 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L. ILISESCU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective