Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2005
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Social 17 Octombrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Week-end cu accidente

Trei ºoferi nemþeni sînt cercetaþi de Poliþie pentru comiterea infracþiunii de vãtãmare corporalã gravã din culpã, urmare a unor accidente rutiere în care au fost implicaþi la sfîrºitul sãptãmînii trecute. Cel mai grav dintre acestea s-a produs vineri searã, în jurul orei 19.30, în localitatea Zãneºti. În timp ce Corneluº L., în vîrstã de 36 de ani, din Piatra Neamþ, conducea autoturismul proprietate personalã marca Dacia, pe DN 15, datoritã vitezei excesive a pierdut controlul volanului, rãsturnîndu-se în afara pãrþii carosabile. În urma accidentului a fost grav rãnitã soþia ºoferului, Ileana L., în vîrstã de 35 de ani, din Piatra Neamþ, care a fost internatã în spital. Conducãtorul auto a scãpat cu leziuni uºoare care nu au necesitat spitalizare.
Un alt accident soldat cu rãnirea uºoarã a a unei persoane ºi cu cercetarea ºoferului pentru vãtãmare din culpã s-a produs tot vineri seara în localitatea Cordun. În timp ce Gheorghe Z., în vîrstã de 59 de ani, din Roman, traversa strada prin loc nepermis ºi fãrã sã se asigure, a fost accidentat uºor de un autoturism marca Daewoo Cielo, care era condus regulamentar de Claudiu M., în vîrstã de 30 de ani, din Sãbãoani. În ziua de 15 octombrie, în jurul orei 18.40, în timp ce Ioan N., de 58 de ani, conducea un autoturism Citroen, pe DN 15 C, în comuna Brusturi, nu a adaptat viteza la condiþiile de drum, s-a angajat în depãºirea neregulamentarã a unei cãruþe încãrcatã cu lemne ºi nesemnalizatã corespunzãtor, condusã de cãtre Simion C., de 55 de ani, din localitate. În momentul revenirii pe banda de circulaþie, Ioan N. a acroºat cu partea dreaptã a autovehiculului cãruþa, care s-a izbit de gardul unei locuinþe. Din accident a rezultat rãnirea uºoarã a cãruþaºului. Ioan N. este cercetat pentru comiterea infracþiunii de vãtãmare corporalã din culpã.
Un accident rutier soldat cu rãnirea uºoarã a unei persoane s-a produs vineri, 14 octombrie, în localitatea Horia. În timp ce Vasile G., în vîrstã de de 56 de ani, din Roman, conducea o autospecializatã, pe DJ 207 C, avînd direcþia de mers Ion Creangã - Horia, s-a angajat în depãºirea unui tractor U 650 care avea aceeaºi direcþie de mers, fãrã a pãstra distanþa lateralã corespunzãtoare faþã de acesta. La un moment dat cele douã autovehicule au intrat în coliziune lateralã, moment în care conducãtorul auto a pierdut controlul asupra autospecializatei, a intrat în derapaj ºi s-a rãsturnat în ºanþul de pe partea dreaptã a drumului.

Articol afisat de 1548 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L. ILIªESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective