Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 25 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Soferi certati cu legea

Soferi certati cu legea

• citiva soferi nemteni s-au ales cu dosar penal pentru ca au urcat la volan bauti sau pentru ca, nefiind atenti, au comis accidente rutiere

Citiva soferi care si-au incercat norocul si au urcat la volan dupa ce s-au infruptat din licorile bahice sau care au incalcat regulile de circulatie au avut de-a face in acest sfirsit de saptamina cu oamenii legii, fiind surprinsi de catre acestia in off-said. Mihai B., din Piatra Neamt, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducere sub influenta alcoolului a unui autovehicul pe drumurile publice. Ieri, in jurul orei 6.30, avind la bord destul de mult alcool, barbatul, care conducea un autoturism marca Skoda Octavia, a pierdut controlul volanului si s-a izbit intr-un stilp de tensiune de pe marginea strazii Cetatea Neamtului, din localitate, ricosind apoi in gardul unei gospodarii aflate in apropiere. Fiind sesizati de catre proprietarul imobilului in care s-a izbit cu masina soferul baut, la locul accidentului s-au deplasat lucratorii Serviciului Politiei Rutiere Piatra Neamt. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcool-tester, conform caruia acesta avea o alcolemie de 1,15 miligrame la litru alcool pur in aerul expirat. Soferul a fost condus apoi la Spitalul Judetean Neamt, unde i-au fost recoltate probe biologice. Corneliu A., in virsta de 29 de ani, din Roman, s-a ales cu dosar penal in urma unui accident rutier soldat cu o victima, pe care l-a comis vineri, 22 septembrie. In timp ce se deplasa pe strada Bogdan Dragos din localitate, acesta a surprins si accidentat pe Smaranda M., 61 de ani, care, aflata pe bicicleta si deplasindu-se pe trotuar, a patruns pe partea carosabila, fara sa se asigure. In urma impactului, victima a fost grav accidentata si a necesitat ingrijiri medicale, care i-au fost acordate la Spitalul Municipal Roman, iar de aici a fost transferata la Clinica Neurochirugie Iasi.

Coliziune cauzata de neacordarea de prioritate

Pe aceeasi strada, cu citeva ore inainte a mai fost inregistrat un accident rutier, in urma caruia doua persoane au suferit leziuni minore. Autorul acestuia a fost Silviu C., in virsta de 29 de ani, din localitatea Valea Seaca, judetul Iasi, care, aflat la volanul autoturismului marca Skoda Octavia, in timp ce se deplasa pe directia Roman - Gidinti, nu s-a sigurat la schimbarea directiei de deplasare si a intrat in coliziune cu un autoturism Dacia 1310, care se deplasa regulamentar pe celalalt sens. In urma impactului dintre cele doua masini, Dumitru M., in virsta de 52 de ani, soferul Daciei 1310 si un alt pasager din acest autoturism au fost raniti. Testul alcolscopic efectuat a aratat ca ambii conducatori auto nu consumasera licori bahice.
Constantin V, in virsta de 45 de ani, din Vinatori Neamt s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autototurism pe drumurile publice fara a avea permis de conducere, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a fost surprins in trafic simbata seara, de catre lucratorii Politiei Rutiere din localitatea unde domiciliaza. Testul alcolescopic a evidentiat faptul ca acesta avea o concentratie de 0,83 miligrame la litru alcool in aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la Spitalul Tirgu Neamt, pentru recoltare de probe biologice si stabilirea alcoolemiei.

Articol afisat de 1790 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILISESCU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective