Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 25 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Unic a inceput marsul spre titlu

• avind ca obiective campionatul si cupa, formatia pietreana a debutat cu dreptul la Constanta • Unic a invins cu un sec 3-0 pe nou-promovata Volei Club 2004 •

Unic a invins cu un sec 3-0 (25-17, 25-14, 25-18), in deplasare, pe nou-promovata Volei Club 2004 Constanta intr-o partida jucata simbata.
Meciul disputat in sala „Flaminda“ din complexul cu acelasi nume a avut istoric doar in primul set in care s-a mers cap la cap pina in primul time-out tehnic (8-7 pentru Unic). Gazdele, care au folosit doua junioare, ridicatoarea Ionelia Postaru si tragatoarea Adriana Vilcu, foarte talentate, dar neexperimentate, au condus cu 14-11, insa, pe serviciul capitanului Florentina Nedelcu, Unic a punctat de 12 ori consecutiv, rasturnind situatia pe tabela de marcaj la 14-23, dupa care a incheiat conturile in 20 de minute de joc efectiv. In setul secund,care a durat 19 minute, cu exceptia primului punct, Unic a condus autoritar ostilitatile, punctind in forta prin Signeanu, Encica, Sobo, Zaharia si Nedelcu, puse in valoare de ridicatoarea Boghendorfer. In ultimul set, constantencele au avut o tresarire de orgoliu atunci cind au redus diferenta pe tabela de marcaj de la 4-8 la 6-8 si de la 13-23 la 17-23, insa „zarurile“ fusesera aruncate si Unic a pus capat disputei in 20 de minute, meciul incheindu-se dupa aproximativ o ora de joc efectiv.
„Ma bucur ca turneul din Turcia a fost unul reusit si cele doua meciuri au avut darul sa faca echipa sa-si intre in mina, cum se spune. Partidele contra celor de la Yesilurt au cristalizat o formula de baza pe care am utilizat-o si la Constanta, in care, in orice moment, pot aparea schimbari, deoarece avem in lot jucatoare de aceeasi valoare cu cele care intra in formula de baza si care pot face diferenta. De la echipa din Constanta mi-au placut cele doua junioare: ridicatoarea Ionelia Postaru si tragatoarea de 15 ani Adriana Valcu, care are un fizic impresionant pentru virsta ei si niste calitati de invidiat“, a declarat la finalul meciului Vasile Ouatu, presedinte de onoare al Unic Piatra Neamt.
Tehnicienii Marian Constantin si Berthold Vasuica au jucat in formula: Liliana Boghendorfer - Dana Encica, Alexandra Sobo, Alina Signeanu, Florentina Nedelcu, Elena Zaharia. A mai jucat liberoul Laura Mastahac, „rezerve de lux“ fiind Florina Chirilov, Angelica Chivorchian, Cecilia Pop si Georgeta Ciobanu. De partea cealalta, antrenorii Constantin si Doina Ferenti au opus sextetul: Alexandra Oprisan - Monica Radu, Loredana Mihailescu, Adriana Vilcu, Laura Tikvicki, Miljana Djordjevic. Au mai jucat liberoul Laura Mocanu si Anca Nicolau, Ionelia Postaru, Florentina Chiriac. Au arbitrat bine bucurestenii Marian Stoica si Constantin Armeanu, observator fiind Octavian Dimofte, tot din capitala. „Nu mi-a fost frica de debut. Stiam pe ce ne bazam si, daca ne era teama de formatia din Constanta, inseamna ca nu avem ce cauta in lupta pentru titlu. Etapa viitoare mergem la Galati sa cistigam“, a declarat Marian Constantin, antrenor principal al formatiei pietrene. Florentina Nedelcu, capitanul Unicului, si-a felicitat coechipierele pentru daruirea cu care au abordat meciul: „Felicit intreaga echipa pentru daruire. Am luat jocul in serios si nu l-am tratat cu superficialitate, intrucit conteaza mult un debut cu dreptul in campionat. Speram ca in etapa viitoare sa avem si suporterii de partea noastra, intrucit meciul de la Galati se anunta a fi mai dificil decit acesta“.
In sala a fost prezenta si fosta ridicatoare Cozma, care a parasit echipa pietreana la inceputul sezonului trecut dupa ce fusese selectionata de tehnicianul Florin Grapa la lotul national.

Articol afisat de 1814 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Cezar FILIP)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective