Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 25 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlaul, punct pretios la Jiul

Ceahlaul, punct pretios la Jiul

• Ceahlaul a terminat la egalitate partida din deplasare cu Jiul, scor 0-0 • „in acest moment pentru noi sint mult mai importante punctele decit aspectul artistic. Ne mai trebuie timp pentru a ajunge in situatia de a obtine si punctele si de a oferi si spectacol“, a declarat Ion Moldovan •

Ceahlaul Piatra Neamt a obtinut un punct important in deplasarea de la Jiul, dupa ce partida disputata simbata pe stadionul din Petrosani s-a terminat fara ca tabela de marcaj sa sufere vreo modificare, 0-0. Elevii lui Ion Moldovan au abordat disputa cu mult pragmatism, decisi sa sacrifice spectacolul pentru a obtine puncte. Acest lucru s-a vazut pe teren, unde Diaz si Simic i-au anihilat fara probleme pe mijlocasii adversi. Meciul a incepu sub semnul echilibrului, ambele formatii incercind fara prea mult succes sa puna in pericol poarta adversa. O prima faza periculoasa a fost inregistrata in minutul 19 cind C. Petre a reluat cu capul din 6 metri, insa direct in bratele portarului I. Curca.
A urmat apoi sutul lui Dulcea, de la 20 de metri, insa pe mijlocul portii, fara probleme pentru Curca, pentru ca in minutul 27 M. Voicu sa-si incerce si el tirul de la 18 metri, dar mingea a trecut putin pe linga poarta.
Pietrenii au replicat la o faza imediat urmatoare prin Doicaru, care a patruns in careu pe linia de fund a terenului, dar a fost blocat de Borza, care a acordat corner.
In rindurile galben-negrilor a survenit prima modificare in minutul 35, cind tinarul atacant Petrescu a fost inlocuit de Nemtanu. Noul intrat a reusit trei minute mai tirziu o combinatie de efect, la 16 metri, cu doicaru insa rezultatul de pe tabele a ramas neschimbat. Ceahlaul a incercat mai mult pe final de repriza, dar Karamian este blocat in ultima instanta de Piclesan. Jucatorii Jiului au incercat si ei un forcing de final si si-au trecut in cont doua ocazii de a inscrie in minutele 44 si 45. Al doilea mitan a debutat cu o noua modificare in lotul Ceahlaului, locul lui Forminte fiind luat de Zeciu, dar si cu o noua ocazie a lui Doicaru (foto), care in minutul 49 a scapat singur spre poarta Jiului, insa sutul acestuia la coltul scurt a fost respins de Hotoboc in corner. A urmat o perioada mai buna de joc a Jiului, concretizata prin ocazii ale lui C. Petre, Paleacu si Kalay. Ritmul partidei s-a intetit pe final, in minutul 80 Nemteanu trimitind peste poarta de la 18 metri. Acelasi jucator a introdus mingea in poarta, in minutul 82, insa cu mina, primind cartonas galben. In decurs de trei minute, alti doi jucatori ai Ceahlaului, Diaz si Ivasca, au fost avertizati, iar Moldovan a facut ultima mutare tactica, trimitindu-l in teren pe stajic in locul lui Karamian. Ultima ocazie de gol a meciului a apartinu lui Iavasca, in minutul 88, dar sutul sau de la 30 de metri a fost respins in afara terenului de Hotoboc.
„Rezultatul ne multumeste. Am cistigat un punct foarte important in economia campionatului. In acest moment pentru noi sint mult mai importante punctele decit aspectul artistic, spectacolul. Ne mai trebuie timp pentru a ajunge in situatia de a obtine si punctele si de a oferi si spectacol“, a declarat Ion Moldovan, antrenorul principal al formatiei Ceahlaul. Acesta a folosit in meciul de simbata urmatoarea formula: Ionut Curca, Marian Purica, Gheorghe Nohai, Vasile Avadanei, Alexandru Forminte (Zeciu), Catalin Ivasca, Arman Karamian (Stajic), Angel Diaz, Dusan Simic, Radu Doicaru si Andrei Petrescu (Nemtanu).

Articol afisat de 1661 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Cezar FILIP)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective