Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 25 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Batrina schingiuita in propria locuinta

Batrina schingiuita in propria locuinta

• un tinar de 17 ani este cercetat de politisti pentru violare de domiciliu si vatamare corporala • fiind baut, acesta a intrat in locuinta unei septuagenare, pe care a lovit-o cu pumnii si a strins-o de git • enervat ca victima tipa dupa ajutor, agresorul i-a bagat degetele pe git, incercind sa ii smulga limba •

Vasile M., in virsta de 17 ani, domiciliat in satul Bistrita, comuna Alexandru cel Bun, este cercetat pentru violare de domiciliu si vatamare corporala de catre lucratorii Politiei Piatra Neamt. Acesta a intrat ieri dimineata in locuinta consatencei sale Floarea Tepuc, in virsta de 79 de ani, si a agresat-o, provocindu-i leziuni grave care au necesitat ingrijire medicala. Grozavia s-a petrecut in jurul orei 5.30, cind tinarul se intorcea acasa de la o petrecere, aflindu-se in stare avansata de ebrietate. Stiind ca batrina locuieste singura, a spart geamurile imobilului si a dat buzna in casa. S-a napustit asupra septuagenarei, pe care a tras-o jos din pat, a imobilizat-o asezindu-se pe pieptul ei si a inceput sa o loveasca peste fata cu pumnii. Incercarea batrinei de i se opune agresorului nu a avut succes, femeia neputind contracara forta acestuia. Disperata, femeia si-a adunat puterile si a inceput sa tipe, implorind ajutor, in speranta ca o aude cineva. Ca sa o reduca la tacere, Moales a incercat sa o stringa de git. Zvircolirile batrinei si incercarile sale de a se salva l-au enervat atit de tare pe agresor, incit i-a bagat acesteia degetele pe git, incercind sa ii smulga limba.
„Am tipat cit am putut eu de tare si m-am izbit cu capul de usa, doar-doar ma va auzi cineva. Am avut noroc si un vecin de al meu, Gheorghe Tepuc, care m-a auzit, a venit repede sa vada ce se intimpla si m-a scos din miinile nebunului, care nici nu stiu ce vroia de la mine. Nu mi-a cerut bani, nu mi-a luat nimic din casa, cred isi pusese in gind sa isi bata joc de mine“, a declarat Floarea Tepuc.
Fiind sesizati, lucratorii Postului de Politie Alexandru cel Bun s-au deplasat la domiciliul septuagenarei, pentru a face constatarile de rigoare si a demara ancheta. Intre timp, fusesera anuntati si parintii agresorului despre grozavia pe care fiul lor a facut-o. Speriati de urmarile pe care le-ar putea avea faptele progeniturii, parintii si bunicii acestuia au mers acasa la victima si au incercat sa o convinga sa il ierte. Au fost sesizati si lucratorii de la Politia Piatra Neamt despre cele petrecute la locuinta Floarei Tepuc, cercetarile fiind preluate de ei. Cum victima abia putea sa vorbeasca si era foarte speriata, la solicitarea vecinilor, la domiciliul acesteia s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Neamt, care a transportat-o pe femeie la Spitalul Judetean de Urgenta Neamt. Investigatiile medicale efectuate aici au aratat ca Floarea Tepuc suferise un traumatism cranio-facial, avea multiple echimoze si contuzii la fata, precum si un hematom sublingual. In aceste conditii, medicii care erau de serviciu la Unitatea de Primire a Urgentelor au solicitat efectuarea unui examen de specialitate din partea medicului ORL-ist. In urma efectuarii acestuia, pacienta a ramas in ingrijirea cadrelor medicale ale sectiei Chirurgie buco-maxilo-faciala.
In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale care vor fi recomandate in urma examenului medico-legal, se va face incadrarea juridica a faptei comise de catre tinarul de 17 ani.

Articol afisat de 1754 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Lacramioara ILISESCU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective