Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 28 Octombrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Va birui Ceahlãul la Podu' Înalt?

Va birui Ceahlãul la Podu' Înalt?

• FC Vaslui - Ceahlãul se va disputa de la ora 15 • partida va fi transmisã în direct de TVR 2 • suporterii care vor sã se deplaseze la Vaslui pot pleca cu unul din cele trei autocare din fata Casei de Culturã • portarul Covrig nu este de gãsit de cîteva zile •

Ceahlãul Piatra Neamt vrea sã lege din nou douã meciuri în care sã obtinã rezultate pozitive. A mai reusit asemenea performante în acest tur, dar a înregistrat si multe rezultate negative, care au adus-o în postura de ocupantã a locului 12. Adversarul de astãzi este FC Vaslui, formatie care nu are o situatie prea plãcutã în clasament si care va da totul pe teren pentru a transa duelul. Sigur, Viorel Hizo a pregãtit cu mare atentie jocul contra Ceahlãului, mai ales cã pe multi dintre galben-negri îi cunoaste. Cum majoritatea meciurilor din Liga I sînt transmise în direct, ambii antrenori au avut posiblitatea de a urmãri mai multe înregistrãri cu jocurile disputate pînã acum în campionat. Astfel, FC Vaslui si Ceahlãul îi pot surprinde cu destul de putin pe tehnicienii Ion Moldovan si Viorel Hizo.
Ion Moldovan si-a dus echipa în cantonament la Tîrgu Neamt, dupã înfrîngerea cu Universitatea Craiova, din Cupa României Timisoreana, iar astãzi se va prezenta la Vaslui cu un lot cu destule probleme medicale. Alistar si Avãdanei sînt incerti, iar Puricã si Costelm Ilie indisponibili. „Sper ca Viorel Hizo sã îsi ia mãsuri suplimentare dupã ce a vãzut jocul Ceahlãul - UTA. Poate cã vom reusi sã repetãm prestatia din finalul cu UTA, pentru cã abia atunci echipa a arãtat fotbal, determinare si mult tupeu. Asa trebuie sã jucãm si la Vaslui, acolo unde echipa gazdã se va bate realmente pentru punctele puse în joc“, a declarat Ion Moldovan, antrenorul principal al Ceahlãului. Atuurile echipei din Vaslui pentru partida de astãzi sînt mijlocasul Croitoru, Frunzã si Buhus. Ceahlãul este constientã si de faptul cã FC Vaslui va fi ajutatã din tribune de un public care va crea o atmosferã ostilã, dar sperã cã nemtenii care vor fi la meci sã fie cît mai pãtimasi. Suporterii pot pleca spre Vaslui cu cele trei autocare puse la dispozitie, ce urmeazã a pleca la ora 10:30, din fata Casei de Culturã.
La sedinta extraordinarã a Adunãrii Generale a FC Ceahlãul s-a decis o mai atentã urmãrire a aspectelor disciplinare din lot. Primii sanctionati pecuniar sînt Forminte si Covrig. ÃŽn ceea ce îl priveste pe ultimul, portarul Ceahlãului este de negãsit de cîteva zile. „ÃŽi transmit lui Covrig cã în cariera de jucãtor profesionist este si postura de rezervã. Asa cã dacã vrea sã mai facã fotbal sã vinã la antrenamente si sã dovedeascã faptul cã meritã sã joace“, a declarat Viorel Mestecãneanu, presedintele Consiliului de Administratie de la FC Ceahlãul. Jocurile programte în etapa a XIII-a a Ligii I la fotbal sînt urmãtoarele: Poli Timisoara - Jiul Petrosani, U Craiova - Pandurii Tîrgu Jiu, UTA Arad - FC National, Steaua Bucuresti - Unirea Urziceni, FC Vaslui - Ceahlãul, Gloria Bistrita - Farul Constanta, Dinamo Bucuresti - Poli Iasi, Rapid Bucuresti - CFR Ecomax Cluj, FC Arges Pitesti - Otelul Galati.

Articol afisat de 1573 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective