Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 28 Octombrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Unic - Dinamo, derby în campionatul de volei feminin

Unic - Dinamo, derby în campionatul de volei feminin

• meciul se va disputa în capitalã • voleibalistii pietreni primesc vizita celor de la Unirea Dej •

Unic Piatra Neamt are un meci foarte dificil si foarte important în economia campionatului pe terenul uneia dintre contracandidatele la titlul national, Dinamo Bucuresti, în etapa a VI-a a Diviziei A1. Jocul va avea loc în capitalã, iar formatia oaspete nu este interesatã decît de un succes la Bucuresti, pentru cã altfel i se micsoreazã sansele de prinde un loc între primele patru echipe ale României. Vasile Ouatu, presedintele de onoare al Unicului, a spus cã echipa sa a înteles cã trebuie sã joace la potential maxim meciurile din deplasare, pentru a putea emite pretentii la succese. Acesta a mai spus cã vrea sã vadã o victorie la Bucuresti, pentru a mai uita de supãrãrile de la Galati si Tîrgu Mures. Tehnicianul Marian Constantin a folosit în jocul cu Universitatea Jolidon Cluj Napoca o serie de jucãtoare care de obicei sînt rezerve, însã a spus încã de la finalul acelui meci cã baza tot în „vedete“ se pune. „Trebuie sã cîstigãm la Dinamo, cã altfel situatia noastrã nu va fi chiar roz“, a declarat Constantin. Dinamo a transferat în aceastã varã mai multe jucãtoare de la Rapid CFR Marfã Bucuresti. Printre acestea se numãrã Anca Martin si Alida Marcovici, jucãtoare care în sezonul trecut cîstigat titlul national. Partidele programate în runda a VI-a a Diviziei A1 sînt: CSU Metal Galati -CSU Gaz Neumarkt Tîrgu Mures, Universitatea Jolidon Cluj Napoca - Rapid CFR Marfã Bucuresti, Dinamo Bucuresti - Unic Piatra Neamt, Penicilina Iasi - Volei 2004 Constanta, Stiinta Bacãu - CSM Lugoj. De mentionat cã Unic si CSM Lugoj se vor duela duminicã, de la ora 18, în Sala Ceahlãul, într-un meci care va conta pentru etapa a IX-a a turului. „Am acceptat sã jucãm acum pentru ca cei din Lugoj sã mai facã o datã deplasarea pînã la în Moldova, mai ales cã joacã mîine (n.r. - sîmbãtã) la Bacãu“, a spus Vasile Ouatu.
Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamt îsi asteaptã suporterii la Sala Ceahlãul cu începere de la ora 16, cînd se va da startul partidei cu Unirea Dej. Desi se va juca împotriva unei nou-promovate, VCM-LPS Piatra Neamt va trebui sã joace foarte atent acest meci, deoarece Unirea Dej este echipa care a produs surpriza campionatului si a învins pe Dinamo Lemtrans Bucuresti cu 3-2. „Sînt în stare de suprize acesti jucãtori de la Dej, asa cã trebuie sã tratãm jocul cu cea mai mare seriozitate pentru a nu avea parte de evenimente neplãcute“, a declarat Constantin Nitã, directorul clubului pietrean, care a mai anuntat cã toti jucãtorii sînt apti de joc. Partidele care se vor juca în etapa a VI-a a Diviziei A1 de volei masculin sînt: Steaua Bucuresti - VCM Tomis Constanta, VCM-LPS Piatra Neamt - Unirea Dej, CSS Lapi Dej - VCM Rîmnicu Sãrat, U Explorãri Baia Mare - Dinamo Lemtrans Bucuresti, Universitatea Cluj Napoca - Remat Zalãu.

Articol afisat de 2294 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective