Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 28 Octombrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Întîlnire de încurajare a social-democratilor

• alesii PSD din toatã tara s-au reunit la Bucuresti ca sã critice actuala guvernare • organizatia Neamt a fost reprezentatã de vicepresedintele CJ Romicã Rotaru, 13 primari si doi consilieri municipali •

Peste patru sute de social-democrati cu functii importante, de prin toatã tara, s-au întîlnit ieri, la Bucuresti, cu conducerea partidului. Primari de orase si municipii, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene si, nu în ultimul rînd, lideri ai organizatiilor judetene au dezbãtut, pret de cîteva ceasuri, descentralizarea administratiei publice locale, migratia alesilor locali, fondurile europene, alegerile din 2008 si situatia în care se aflã cîtiva colegi de-ai lor - Marian Oprisan si Nicusor Constantinescu. Au lansat mesaje de luptã si s-au „alinat“ unii pe altii.
Din partea organizatiei Neamt a PSD, au fost prezenti, în calitate de invitati, vicepresedintele Consiliului Judetean Neamt, Romicã Rotaru, 13 primari si consilierii locali Gheorghe Munteanu (Piatra Neamt) si Dan Manoliu (Roman). „La întîlnirea cu alesii locali ai Partidului Social Democrat, au fost prezenti presedintele Mircea Geoanã, cu toatã conducerea partidului, precum si Andreas Schieder, coordonatorul grupului Partidului Socialistilor Europeni în Comisia de relatii externe a Comitetului Regiunilor de la Bruxelles. Au fost dezbateri pe tema efectelor guvernãrii de dreapta, descentralizare, fonduri structurale, migratia alesilor locali, alegerile locale din 2008... ÃŽn mare, au fost foarte multi colegi care s-au plîns de ceea ce eu am mai zis: cã sînt nedreptãtiti pentru cã sînt membri PSD. Din 3.600 miliarde de lei alocate de Guvern prin hotãrîri directe, numai 20% au ajuns în localitãtile unde primarii sînt social-democrati. Restul s-au dus spre primarii PNL si PD, desi raportul de forte este clar în favoarea noastrã“, a declarat deputatul Ioan Munteanu, presedintele PSD Neamt.
ÃŽn ciuda patimilor pe motiv de „portocalii“, social-democratii s-au mobilizat si încurajat reciproc. Mircea Geoanã le-a promis repunerea în functiune a masinãriei de luptã a PSD, cîstigarea tuturor alegerilor ce se vor organiza pînã în 2009, iar pe guvernanti i-a amenintat cã-i va gãsi în orice paradis fiscal în care si-au ascuns banii. Liderul PSD si-a apãrat, apoi, presedintii de consilii judetene, în special pe Marian Oprisan (Vrancea) si Nicusor Constantinescu (Constanta). Primului i s-a deschis, recent, un dosar penal, iar Constantinescu a fost implicat, chiar joi seara, într-un incident, cînd a fost surprins adormit la volan, în plin centrul Constantei.
Social-democratii din toatã tara vor repeta „istoria“ pe 3 noiembrie, cînd se vor întruni în congres la Tîrgu Mures.

Articol afisat de 1584 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective